Átadták az Év Szülészete 2011 díjat

ev_szuleszete_miskolc.jpg

A Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház vehette át idén az Év Szülészete 2011 díjat. Az összesített versenyben második helyezést ért el a Kemenesaljai Egyesített Kórház Celldömölkről, harmadik a csornai Margit Kórház lett.

Szülőszobai ellátás kategóriában a csornai Margit Kórház, gyermekágyi és újszülöttellátás kategóriában a karcagi Városi Önkormányzat Kátai Gábor Kórház – Rendelőintézete, felszereltség és környezet kategóriában a Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház nyert – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

Az elismerés odaítéléséről maguk a szülők dönthettek, akik a három hónapon át tartó internetes szavazáson értékelték a hazai, állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő szülészeteket.

A díj megalapításának célja az volt, hogy méltó beszédtéma legyen a szülés és a születés helyzete, segítőinek munkája és megbecsülése. Ennek megfelelően három kategóriában lehetett május 2-től július végéig a szülészeteket értékelni. Az elismerést a babaszoba.hu hozta létre.

MTI

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..