Baciirtók bevetésen!

kézfertőtlenítő gél

Tudtad, hogy éppen ebben a pillanatban is több millió kórokozó lehet a kezeden? Október 15-én – a kézmosás világnapja alkalmából – a fővárosban indultak bevetésre a BradoLife Baciirtók, hogy a helyes kézmosás fontosságára hívják fel a járókelők figyelmét.

Korábban a Szegedi Ifjúsági Napokon is találkozhattunk velük, most pedig ismét
felbukkantak, ezúttal Budapest belvárosában. A hátukon lévő tartályokból adagolták a
BradoLife víz nélkül használható kézfertőtlenítő gélt, hogy elpusztítsák a járókelők kezéről a kórokozókat. Mindenki örömmel fogadta az ajándék kézfertőtlenítést: a fiatalok, akik gyakran utaznak tömegközlekedési eszközökön, és a családok is, akik a gyermekeiket
igyekeznek óvni a kórokozóktól.

Egy nagymama éppen zsebkendővel próbálta megtisztítani az unokák kezét, amikor a Baciirtók a segítségükre siettek, és a fertőtlenítő géllel egy még hatékonyabb megoldást kínáltak számukra.

A Baciirtók emellett a helyes kézmosás lépéseit, valamint érdekes, ugyanakkor meghökkentő tényeket tartalmazó szórólappal igyekeztek felhívni az emberek figyelmét a helyes kézmosás jelentőségére.

kézmosás
A helyes kézmosás lépései

Tudtad, hogy akár több millió kórokozót hordozhatunk a kezeinken?

Így sokszor saját magunkat fertőzzük meg, amikor szánkhoz, szemünkhöz, orrunkhoz nyúlunk, vagy kéztisztítás nélkül kezdünk enni. Alapos kézmosással, vagy adott esetben
kézfertőtlenítéssel azonban megakadályozhatjuk a fertőzések kialakulását: a légúti
fertőzések közel negyede, a hasmenéses megbetegedések közel fele megelőzhető a helyes
kéztisztítással.

Nézd meg Te is a Baciirtókról készült összefoglaló videót:

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkVárandósvitamin – értelmetlen pénzkidobás vagy valós segítség?
Következő cikkGyerekülés, autósülés, hordozó – Hogyan és melyiket válasszam?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..