Csecsemők behálózva

behálózva180-80x80.jpg

Tízből kilenc amerikai kétéves korára az online világba kerül – derül ki egy friss tanulmányból, amely szerint egyre több gyereknek már a születését is megelőzi az internetre töltött “digitális lábnyoma”. A gyerekek 33 százalékának a “digitális születése” a magzati kor hatodik honapjára tehető, amikor a szülők az internetre töltik az első ultrahangos felvételeket.

Az AVG biztonsági szoftvereket fejlesztő vállalat tíz országban végzett felmérése szerint a 30-as korosztálynak legfeljebb 10-15 évre visszamenőleg van online története, viszont a fejlett országokban a mai csecsemőknek már kétéves korukra lesz elektronikus levélcíme.

Nagy-Britanniában a csecsemők 37 százalékának a születéssel együtt a digitális életük is elkezdődig, Ausztráliában és Új-Zélandon az újszülöttek 41 százaléka kerül fel az internetre.

A csecsemők és kisgyermekek 7 százaléka rendelkezik szülőktől kapott e-mail címmel, és 5 százalékuk a közösségi portálokon is megjelenik.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkÓvodai hiányzás esetén is megvonható lenne a családi pótlék
Következő cikkNem várhat az intézményen kívüli szülés szabályozása

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!