Gézengúz Alapítvány jótékonysági koncertet szervez

jotekonykoncert500-84x180.jpg

A Gézengúz Alapítvány jótékonysági koncertet szervez halmozottan sérült gyermekei nappali ellátása érdekében. A születés során súlyosan sérült gyerekeknek az Alapítvány egy bölcsődei szolgáltatáshoz hasonló ellátást hozott létre, azzal a céllal, hogy a gyerekek az integrálódás útján elindulhassanak, korosztályukkal közvetlenül érintkezhessenek.

A szolgáltatást két formában biztosítja négy órában hetente háromszor. A cél a mindennapos ellátás lett volna, de ez anyagilag egyelőre nem megoldható. A gyerekek szerető és gondoskodó, szakképzett terapeuták felügyeletével  töltik értékkel feltöltött napjaikat.

Az est házgazdája: Szalay Kriszta
A zenéről az Óbudai Danubia Zenekar gondoskodik.

A koncertjegyekből származó bevételt teljes egészében  a csoport fejlesztő eszközeinek a bővítésére szeretnék fordítani.

Koncertjegyeddel te is segíthetsz, hogy a mozgásukban és értelmi fejlődésükben érintett gyerekek, minél változatosabban, jobb körülmények között töltsék napjaikat!

Várunk sok szeretettel!

Jegyárak: 2000 Ft., 3000 Ft., 5000 Ft.

A koncert időpontja: 2010. december 11. 19:30

Helyszín: Óbudai Társaskör, Budapest, III. ker. Kiskorona u. 7.

Jegyek a helyszínen és www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..