Gyászcsoport indul szülőknek Törökbálinton és Pécsett

Gyaszkor03-300x158.jpg

Gyermeküket vagy magzatukat elveszített szülők részére önsegítő gyászcsoportokat indít február hónaptól a Szemem Fénye Alapítvány. Várjuk azokat a szülőket, nagyszülőket, akik szeretnék túlélni a fájdalmukat úgy, hogy közben sohasem feledkeznek meg elveszített gyermekükről, unokájukról.
A gyászkörökre kéthetente másfél órás időtartamban kerül sor Pécsett és Törökbálinton. A térítésmentes foglalkozásokat gyászterapeuta és/vagy pszichológus, valamint korábban a gyászkörben részt vett sorstárs szülők tartják.

Várjuk az érintettek jelentkezését 2012. január 31-éig, a gyurabarbara@szememfenye.hu e-mail címen. Részletes információkat a válaszlevélben közlünk.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMellimplantátum: rémhírek és tények
Következő cikkGyógyító színeink a hétköznapokban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..