Híres sztárapukák, akik rajonganak gyermekükért

Fotó: Pinterest

Férfiak, amint büszkén tartják karjaikban kisbabájukat – ez a látvány minden nőt megérint. Ez főként igaz azokban az esetekben, amikor híres apukákat láthatunk gyermekeikkel. A Bright Side összegyűjtötte azokat a sztárokat, akik nemcsak a tévéképernyőn és a színpadon mutatnak remekül, hanem gondoskodó apaként is.

Justin Timberlake és fia, Silas

Fotó: Instagram / Justin Timberlake
Fotó: Instagram / Justin Timberlake

A népszerű énekes, Justin Timberlake nemrégiben a legértékesebb ajándékot kapta a feleségétől, amelynél nagyobbat nem is kaphatott volna: első gyermekét, Silast. Az énekes így mesélt az apai örömökről: „Ez a legelképesztőbb, legőrültebb és legcsodálatosabb dolog, ami valaha is történt velem.”

David Beckham és lánya, Harper

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

A futballsztár és reklámarc David Beckham mindig is példás apa volt. Három fia – Brooklyn, Romeo és Cruz – már picit idősebbek, így a nagy sokára megérkezett kislány, Harper óriási öröm a szülőknek. „Ha rajtam múlna, a legmagasabb toronyba zárnám be őt, és komoly keresztkérdésekkel állnám útját a hozzá érkező hercegeknek a torony bejáratánál” – mesélte a focista.

Orlando Bloom és fia, Flynn

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Annak ellenére, hogy a Miranda Kerr szupermodellel való házassága véget ért, Orlando Bloom továbbra is baráti viszonyban maradt volt feleségével, és rengeteg időt tölt kisfiával. A tündéri kissrácról már most lerí, hogy hamarosan ő is akkora szívtipró lesz, mint az édesapja!

Gerard Piqué és fiai, Milan és Sasha

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

A Barcelona futballcsapatának védője a gyönyörű énekesnővel, Shakirával alkotnak egy párt, aki már két fiúgyermekkel megajándékozta őt. Úgy tűnik, a család komolyan gondolja azt, hogy saját futballcsapatot neveljenek fel: a gyerekek már most a pályára mehetnek a mérkőzések után – természetesen az apuka csapatának mezében.

Brad Pitt és lánya, Shiloh

Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

A hatalmas Jolie-Pitt család feje mindig megpróbál annyi időt tölteni gyermekeivel, amennyit csak lehet: ő készít nekik reggelit, ő kíséri őket iskolába és edzésre, és bárhová kell utaznia a világban, mindig magával viszi őket. A színész már többször bevallotta, hogy számára a gyermekei a legfontosabbak az életben.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikk10 terhességi mítosz
Következő cikkSegítség, itt a nagyi!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..