Hogyan altassunk kisbabát?

Hogyan altassunk kisbabát? könyv borítója

Gyakorlati altatási tanácsok hároméves korig.
Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amelyek az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak.

Egy nemrégiben készült kutatás szerint a legtöbb kisgyermekes anya minden éjjel legalább 2 órát a gyermek etetésével, illetve altatásával tölt. Hogyan szoktatható egy újszülött olyan alvásritmusra, amellyel a lehető legkevesebb ébren töltött idő jár? Hogyan lehet olyan alvási szokásokat kialakítani, amelyek nemcsak a gyermek egészségét, de az egész család nyugodt éjszakáit is biztosítják?

A most megjelent Hogyan altassunk kisbabát? című könyv igyekszik válaszolni a fenti kérdésekre. Sorra veszi a gyerekek altatásával kapcsolatban felmerülő legfontosabb kérdéseket, ezután pedig fejezetről fejezetre végigkíséri a szülőket a gyermek első három évén, különös tekintettel azokra az igényváltozásokra, melyek szükségszerűen együtt járnak a növekedéssel.

A makacs alvási problémákat a könyv végén található, külön ezekkel foglalkozó fejezet segíti megoldani. Judy Barratt alvásszakértő és két gyermek édesanyja gyakorlati tanácsokkal és az életből vett példák segítségével segít a szülőknek, hogy könnyedén maguk mögött tudhassák az álmatlan éjszakákat.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMúzeumok éjszakája ma!
Következő cikkDiótörő decemberben az Arénában

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..