I. M. Gaskin: Útmutató szüléshez – 20% kedvezmény

Gaskin_Szülés.jpg

A könyvnek és szerzőjének filozófiája, hogy egy kisgyermek világrajövetele nem betegség – nem biztos tehát, hogy kórházban kell megtörténnie… Rengeteg hiteles történet, tapasztalat és tudás a kórházon kívüli szüléssel kapcsolatban!

Ina May Gaskin: Útmutató a szüléshezIna May Gaskin otthona és munkahelye a modern bábaság bölcsőjének számító legendás Farm. A Tennessee állambeli település története a hetvenes évek elején kezdődött, amikor háromszáz fiatal iskolabuszokból átalakított lakókocsikkal útnak indult San Franciscó-ból, hogy a ma már Nobel- békedíjas Stephen Gaskint elkísérje előadóturnéján. A nagyrészt pénzforgalom nélküli, önellátó gazdálkodást folytató Farm Bábaközpontjáról vált világhírűvé, ahová ma már külföldről is érkeznek nők, hogy gyermeküket művi beavatkozás nélkül hozzák világra. A Farm bábáinak legfigyelemreméltóbb eredménye, hogy a szülések 98,6%-a természetes módon, hüvelyi úton zajlik!

A könyv egyik különlegességét a mintegy felét kitevő születéstörténetek jelentik. A szerző kommentárjai laikusok és szakemberek számára is nélkülözhetetlen útmutatóvá és lebilincselő olvasmánnyá teszik ezt a kötetet. Előadásmódja segít abban, hogy a nők érthető és alapos információk birtokában készülhessenek szülésükre, s egyúttal segít visszaadni a várandósok és szülő nők hitét saját képességeikben, az önmagukért érzett felelősség erejében.

Ina May Gaskin a világ legismertebb hivatásos bábája. Ma már számos tudományos folyóiratban közöl cikkeket a Farmon bevált gyakorlatról, több egyetemen tanít, tapasztalatait nemzetközi konferenciákon osztja meg az érdeklődőkkel. Nevéhez kötődik a vállak elakadásán segítő Gaskin-manőver, az első olyan szülészeti eljárás, amelyet bábáról neveztek el…

Jaffa Kiadó, puhatáblás ragasztókötött, 270 oldal.

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak

Ár: 2.940 Ft helyett
2.350 Ft (Megtakarítás: 20%, postaköltség nincs!)

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..