Ingyenes képzés kismamáknak és munkakeresőknek

Budavari_kepzes1.jpg

Ingyenes CMS-menedzser képzést indít regisztrált munkakeresőknek, tartósan inaktívaknak és kismamáknak a Budavári Művelődési Ház. A tízfős csoportba november 4-ig lehet jelentkezni. A 90 órás tanfolyam végére a résztvevők akár egyedi internetes portálok létrehozására is képessé válnak.

A Budavári Művelődési Ház ismét várja a jelentkezőket a november 11-én, hétfőn induló, 90 órás, akkreditált Content Management System (CMS)- menedzser képzésére. Napjainkban az interneten található dinamikus weboldalak jelentős része CMS alapokon működik, és a tartalomkezelő rendszer üzemeltetéséhez nem szükséges magas szintű informatikai tudás.  A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők megismerik az interneten publikálható dokumentumok létrehozásának folyamatát, technológiáját. Az adatbázis alapú, nyílt forráskódú tartalomkezelők, avagy a CMS-rendszerek megismertetésével akár egyedi internetes portálok létrehozására is képessé válnak.

Budavari_kepzes1A CMS-menedzser képzésre regisztrált munkakeresők, tartósan inaktívak, GYED-en, GYET-en vagy GYES-en lévő kismamák jelentkezését várják, akiknek a tanfolyam teljes összegét a TÁMOP 3.2.3.-09/1-KMR-2009-0002 projekt fenntartási keretéből finanszírozza a Budavári Művelődési Ház.

A jelentkezéshez 8 általános iskolai végzettség, illetve legalább egy operációs rendszer és egy internetböngésző alkalmazás felhasználói szintű ismerete szükséges. Az érdeklődők előzetes tudásszint felmérésen vesznek részt. A jelentkezési határidő: 2013. november 4. (hétfő). A képzés intenzív, heti négy alkalommal történik.

A tanfolyamról és a hozzá kapcsolódó felnőttképzési szolgáltatásokról bővebb információ a http://www.bem6.hu/felnottkepzes/ honlapon található, illetve a (06-1) 201-0324-es budapesti telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen kérhető.

hirdetés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .