Készítsen elegáns hajpántot a báli szezonra

00010095.jpg

Ez a rendkívüli hajpánt szemrevaló viselet minden ünnepi alkalomra, legyen szó báli szezonról vagy akár egy nyári esküvőről. Tervezze meg és készítse el egyedi hajpántját a Dremel segítségével, és viselésekor számíthat a stílus és divatérzékét dicsérő bókokra!Szükséges eszközök

Dremel® VersaTip forrasztópáka, melegfúvó fej és forrasztóhegy (a tartozékokat a forrasztópákához tartozó szett tartalmazza)
Dremel 930-as ragasztópisztoly és színtelen ragasztó rudak (a tartozékokat ragasztópisztolyhoz tartozó szett tartalmazza)

Szükséges alapanyagok

Csipesz
Szatén szalag (2 cm széles, 60 cm hosszú)
3-4 dekoratív toll, egy nagy mutatós és 3-4 kisebb virág
Melegen ragasztható strasszok
Csillámpor (Embossing por) és ragasztópárna

Első lépés

Először rendezze el a strasszokat a szatén szalagon pontosan oda, ahova később rögzíteni szeretné. Ezt követően a Dremel® VersaTip forrasztópáka forrasztóhegyét használva fixálja a strasszokat az anyaghoz az alábbiak szerint: a felmelegített forrasztófej hegyét tartsa a strasszhoz. Így felmelegszik a strassz alsó részén lévő ragasztó. Az alatt a pár másodperc alatt, amíg a ragasztó olvadt állapotban van, a strasszokat egy csipesz segítségével precízen oda tudja rögzíteni a szatén szalaghoz.

Második lépés

A Dremel 930-as ragasztópisztoly segítségével nagyon könnyű a dekoratív tollakat szépen a szalagra ragasztani. A tollak közepére, mintegy fő látványosságnak rögzítsen egy nagyszirmú virágdíszt. A színek és a formák tekintetében nincs ami határt szabjon a képzeletének.

Harmadik lépés

Most a kis virágdíszek dekorálása következik. Nyomja egyenként a virágdíszek fejét a ragasztó-párnába, majd a virágok nedves ragasztós felületét mártsa a csillámporba. A felesleges port óvatosan rázza le a felületről.

Negyedik lépés

A Dremel® VersaTip forrasztópáka melegfúvó fejét használva melegítse a kis virágdíszek széleire az csillámport addig, amíg a por bele nem olvad az anyagba. Amint a por kihűlt, erősen és stabilan rögzül a felülethez. Így biztos lehet benne, hogy tartós lesz a díszítés.

Ötödik lépés

Végezetül a Dremel 930-as ragasztópisztoly segítségével erősítse a dekoratív kis virágokat a szatén szalagra! A hajpántot úgy tudja rögzíteni a fején, ha a két végét összeköti. Most már minden készen áll az Ön elegáns belépőjéhez!

Az elkészült hajpánt

 

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkFogamzásgátló mellett kilenc hónapon belül két gyereket szült
Következő cikkA gyakori mosás növeli az allergének számát

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..