#koptassbudapest – rekordkísérlet két hazai babamárkával

#koptassbudapest

A pici and the city gyermekruhák tervezője Schwertner Janka és örök tettestársa, kollekcióinak hivatalos fotósa Szabó Ági – AgiSzabo Photography, június 13-án délelőtt a városi babák segítségével rekordot szeretett volna felállítani.

„A kísérletben arra voltunk kíváncsiak, hogy a babák két csoportja (6-12 hónapos mászó korú picik és az 1-3 éves szenvedélyes autótologató nagyok) 2 óra alatt képesek-e váltófutamban megtenni egy metrómegállónyi távot a belvárosban négykézláb mászva.” – mesélik a szervezők. “A futam elsődleges célja az volt, hogy egy mókás, vidám hangulatú eseményt hozzunk létre, ahol a márkáinkat követő családok betekintést kapjanak munkánkba. Az eseményen a gyermekek a pici and the city koptatós, strapabíró pantallóiban fognak mászni. A futam képi dokumentációjáról pedig a gyerek- és családifotós AgiSzabo Photography fog gondoskodni.”

Az eseményről bővebben a #koptassbudapest Facebook esemény oldalán olvashatsz.

Mindösszesen 350 méter és 31perc 28 másodperc volt, és mégis mennyi élményt gyűjtöttünk össze a #koptassbudapest futam alatt. Megosztják veletek is, milyen kalandosan koptattak, arra az esetre ha esetleg nem voltál velük élőben. 🙂

Kommentátor: Lakatos Luca Coach

A pici and the city, a két gyermekes édesanya, Schwertner Janka egyszemélyes márkája.
„A gyermekeimmel otthon töltött idő alatt előkerült egy régen megszerzett szakmám, a varrás szeretete. Megfigyeltem, hogy a hazai tervezők nem gondolnak itthon a legkisebbekre, így 2015-ben útjának indítottam saját kicsi manufaktúrámat. Először egyedi koptatós pantallók készültek a kezeim alatt, majd egy év elteltével teljes kollekcióknak adtam életet.”

Az idén 3. születésnapját ünneplő babaruha márka időközben a városi babák kedvence lett.
„A pici and the city a városi babák márkája. Úgy gondolom Budapest egy élhető, színes és inspiratív helyszín a legkisebbek számára is. A nagyváros viszontagságos terepeire készítem koptatós pantallóimat, melyek amellett, hogy egyedülálló megjelenést biztosítanak a kicsiknek, óvják is térdüket.”

Janka munkáit megtalálod showroomjában, az I. kerület Mikó utca 1. szám alatt.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..