Lelki Egészség Éjszakája 2. alkalommal

Lelki Egészség Éjszakája

2017. november 11-én újra megrendezésre kerül a Lelki Egészség Éjszakája. A rendezvény helyszíne idén is a budapesti Palotanegyed. A programról röviden.

2017. november 11. 16.00-23.15, Kapunyitás: 16 órakor

Helyszínek:

Lelki Egészség Éjszakája

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása.

A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén.

Betekintést kapnak a harmónia, az elmélyült önvizsgálat világába, ismereteket szerezhetnek a lélek és a külvilág, a mindennapi élet filozófiájáról, a művészetek és a lélek kapcsolatáról.

Az esten, az öt helyszínen, összesen 10 teremben 40 program, illetve konzultációs
helyiségekben villámtanácsadások várják az érdeklőket. A rendezvényközpont a H13, ahonnan kényelmes sétával bármely más helyszín 10 percen belül elérhető, s természetesen a helyszínek is ugyanígy, egymástól 5-10 perces sétával bejárhatók.

Az esten hallhatunk előadásokat többek között a virtuális terek pszichológiájáról, a nehezített gyermekáldás lelki hátteréről, párkapcsolati és szexuális kérdésekről, a mesék és a gyász kapcsolatáról.

Részt vehetünk workshopokon, ahol megismerhetjük többek között a fókuszolás, a zeneterápia, az erőszakmentes kommunikáció, a szupervízió technikáit.

dr. Antalfai Márta előadásán az alkotás és lelki egészség kapcsolatáról, dr. Kapitány Föveny Máté a szermentességről lesz szó, Polus Enikő az online társkeresés világáról ad elő, Gerlóczy Márton és Karafiáth Orsolya „Szirén az Elvonókúrán” címmel beszélgetnek a függőségekről.

További infók, regisztráció, jegyek =>

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTejallergia is okozhat elhúzódó orrdugulást gyermekkorban
Következő cikkMire jó a Sudocrem?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..