Fogantatási nehézségek – Megoldási lehetőségek

Fogantatási nehézségek megoldása
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

A fogantatási problémák, vetélések, méhen kívüli terhességek sokkal gyakoribbak, mint gondolnánk. Ugyanis nem csak azoknál jelentkeznek, akik az első babájuk megfoganásával vagy megmaradásával kapcsolatban tapasztalnak akadályokat, hanem az első baba megszületés után vagy a többedik gyerek esetében is fogantatási akadályokba, vetélésekbe ütközhetünk.

Előző két cikkemben a fogantatási nehézségek lelki okait jártam körbe. Írtam saját fogantatásunk traumatikus voltáról, a családi mintázatban lévő emlékekről, fogantatásunk előtti tapasztalatainkról és a szülők hatásairól.

A fogantatási nehézségek lelki okai 1. rész

A cikksorozat második részében már a felnőttkorunkból származó okokat jártam körbe: saját szülésélményünk, abortuszok, vetélések, párkapcsolati problémák és a férfiak gyermekvállalással kapcsolatos félelmeinek hatásai.

A fogantatási nehézségek lelki okai 2.

Infinety hirdetés

Mint láthatjuk a fogantatási nehézségek okai nagyon egyediek lehetnek. Feltárásukra a következő módszerek nyújtanak lehetőséget:

Egyéni terápiás munka

Mély megváltozott tudatállapotban a testből és a sejtekből előhívhatóak azok az információk, amelyek a fogantatási nehézséget, akadályokat okozzák. Ekkor lehetőség nyílik a családi és személyesen átélt élmények feldolgozására. Ugyancsak lehetőség van a blokkoló családi programok feloldására, átalakítására.

További részletek itt =>>

Csoportos születésélmény csoportok

A saját születésélmény és a már átélt szülésélmények átdolgozásának nagyon hatékony módszere az intenzív szülésélmény hétvége, amely során (különösen ha párunkkal veszünk részt) átélhetjük blokkoló élményeinket és átalakíthatjuk élményeinket. A párkapcsolati problémák oldásának is hatékony módszere.

További részletek itt=>>

Családállítás csoportok

A gyermekkori családban elszenvedett sérelmek és a generációkban felhalmozódott terhek letételének nagyon hatékony módszere a családállítási csoport. Itt néhány alkalom alatt ráláthatunk azokra az akadályozó erőkre, amelyek a családi energetikai rendszerből áramlanak felénk. Hosszútávú feloldó hatása azonban csak akkor várható, ha az átélt élményeket és a megszerzett információkat saját személyiségünk szintjén is képesek vagyunk beintegrálni.

Párterápia

Egy magzat fogantatása és megszületése nem csak az anya elszántságának kérdése. Ugyanolyan súllyal esnek latba párjának élményei és vágyai, mint a nő esetében. A fogantatási problémák kapcsolati nehézségeknek is lehet a tünete, így egy közösen vállalt párterápia feltárhatja és feloldhatja ezeket az okokat.

További részletek itt =>>

Ha szeretnétek babát, de úgy érzitek valami gátol ebben titeket,
keressetek bizalommal!

Születésélmény, Theatahealing

Erről a témáról még a Gyermekre várva! rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.