Lelki Egészség Éjszakája

nő hintázik a lemenő nap fényénél

Idén novemberben első alkalommal rendezik meg a Lelki Egészség Éjszakáját. Ez a tematikus rendezvén,  formabontó keretek között, változatos programokkal kívánja felhívni a figyelmet a lelki egészség fontosságára.

A rendezvény ismert szakemberek előadásai mellett számos aktivitással várja a látogatókat: többek között különböző iskolák önismereti workshopjai (pl. pszichodráma, szomatodráma, táncterápia, művészetterápia), jógaórák, meditáció és más saját élményt nyújtó foglalkozások várják a közönséget.

2016. november 5-én 17-23 óra között az első Lelki Egészség Éjszakája lehetőséget nyújt különböző önismereti módszerek és technikák kipróbálására, valamint egy olyan szemlélet kialakítására, melynek segítségével képessé válunk saját érzéseink, aktuális hangulatunk és testi folyamataink alakítására.

5 helyszín – 7 előadás – közel 20 workshop – 1 kerekasztal beszélgetés

A Ráday utca – Palotanegyed vonzáskörzetében három nagyobb és két kisebb, egymástól gyalogosan is egyszerűen megközelíthető helyszín várja az érdeklődőket.

Helyszínek: Premier Kultcafé, MÜSZI, H13 Inkubátorház, Adna Café, Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA) Ráday utcai Ambulanciája és Képzési Központja.

Az est folyamán a szakma elismert képviselői tartanak előadásokat. Így például: Tari Annamária, dr. Szondy Máté, dr. Pilling János, dr. Forgács Attila., Prof. Dr. Bagdy Emőke. A látogatók ezzel párhuzamosan a többi helyszínen gyakorlati keretek között, szakemberek segítségével nyerhetnek bepillantást az egyes módszerekbe. Mintegy 20 önismereti workshop, illetve egyéni tanácsadási lehetőség várja az érdeklődőket.

A Lelki Egészség Éjszakája helyszíneire a belépés – a helyszínen vagy elővételben – egyszer megváltott karszalaggal lehetséges.

A helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt az előadásokra és a workshopokra előzetes regisztráció szükséges, a fennmaradó helyekre belépés érkezési sorrendben történik.

Az összes programra érvényes karszalag egy színházjegy áráért megvásárolható. Online jegyvásárlás és részletes információ ITT.

Forrás: lelkiegeszsegejszakaja.hu
Fotó: stocknap.io

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMagyarországon tízből négy kisgyerek kalciumhiányos
Következő cikkSütőtökös narancsos kuglóf

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..