Letölthető szülési terv minták

Szülési terv minta

A szülési terv a fejben való, tudatos felkészülés egyik legjobb módja. A kismama vajúdással, szüléssel, és a szülés utáni időszakkal kapcsolatos vágyait, elképzeléseit kommunikálhatja vele a szülészorvos, a szülésznő és a csecsemős nővérek felé.

Szülési terv mintaArra is alkalmas, hogy átgondolja a várandós nő, hogy kiket szeretne bengedni életének ebbe a fontos, érzékeny szakaszába. Az itt közölt két szülési terv minta forrása: Magyarországi Dúlák Egyesülete, www.module.hu.

A tervek letöltéséhez kattints a linkekre, majd mentsd le a dokumentumokat a saját számítógépedre, ahol átírhatod, módosíthatod, kiegészítheted tetszésed szerint.

>>Szülési terv minta 1.

>>Szülési terv minta 2.

1 KÉRDÉS

  1. Nagyon köszönöm a két mintát! ÓRiási segítség volt végigolvasni. napok óta ülök azon, hogyan fogalmazzam meg mindezen preferenciákat . Mert persze tudom én mit szeretnék, na de megfogalmazni, az már más tészta.KÖSZI KÖSZI KÖSZI!!!!!!!!!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..