Erre vidd el a nagytesót! – Színház kiskamaszoknak

Kolibri Színház, Budapest

A Kolibri színház babák, kisgyermekek és kiskamaszok számára, egyaránt készül színházi élményekkel. Legújabb ifjúsági bemutatójuk, a Már megint kezdik! előadásról tudhatsz meg épp annyit, hogy mindenképp el akard rá vinni nagyobb gyermekedet.

A Már megint kezdik! 12 év körüli hőse, Hicks kettesben él az anyjával, amióta a szülei elváltak. Most azonban úgy tűnik, az apja visszaköltözik hozzájuk. Jó lesz ez így? – Az elvált szülők gyermekének problémáját rendhagyó módon felvető mű négy kiskamasz szereplője most kezdi megtapasztalni a barátság és az éledező szerelem, az őszinteség és empátia különféle formáit, hogy a történet végére nyitottabbá, befogadóbbá váljanak. Hogy a papa végül hazaköltözik-e, az egyelőre maradjon titok…

"Már megint kezdődik" című előadás kamaszoknak

“Az előadás alapjául szolgáló dráma Kirsten Fuchs kortárs német szerző 2015-ben megjelent díjnyertes műve, amelyet a berlini ősbemutató után először mi viszünk színre itt, a Kolibri Színházban” – mondta el Laboda Kornél rendező. A darabról szólva kiemelte a bátor témaválasztást, hiszen egy nehezen körülhatárolható, ’átmeneti’ korosztályt szólít meg.

“A történet szereplői már nem gyerekek, de még nem is kamaszok, minden folyamatosan változik bennük, és ezért változnak a csoporton belüli kapcsolatok is. A fiúk és a lányok elkezdenek máshogy nézni egymásra, és a barátság mellett a szerelem-kezdemények is megjelennek.” – fogalmazott a rendező.

A zenét Preiszner Miklós szerezte, a díszletet Juhász Nóra, a jelmezeket Szűcs Petra tervezte. Játsszák: Lendváczky Zoltán m.v., Nizsai Dániel, Kőszegi Mária, Alexics Rita, Tisza Bea és Mult István.

Forrás: Kolibri színház

További programokról az Élményajánló rovatban olvashatsz!

Mentés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..