Mesebeli kincsek lelőhelye: a WAMP

A WAMP, vagyis WAsárnapi Művész Piac egy havonta – olykor annál többször – jelentkező társas esemény, amely kiemelkedő magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé.

Kulturális és design fórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók, és vásárlók, hanem budapestiek, turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok, bringások és családosok futnak össze. Az alapító tagok közt szerepel Matheidesz Réka közgazdász,  Mosshammer Kinga a WAMP programszervezője és Mátrai Krisztina divattervező.

A mai magyar divat és design törekvéseit támogató WAMP célja a 2006-os kezdetektől fogva az, hogy a maga szerény eszközeivel a közízlés formálójává válhasson, és támogassa a magyar designtermékek marketingjét és imidzsét. A kimagasló, minőségi designt szeretné kézzelfoghatóvá, mindenki számára elérhetővé tenni.

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Design Hetet, aminek záróakkordja volt a WAMP. Fotósunk erre az alkalomra látogatott el, és hozott nekünk ízelítőt a WAMP színes, különleges forgatagából.

A következő vásár időpontja: 2010. november 14., a WAMP honlapja: www.wamp.hu

Fotó: Farkas Boglárka

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkG. Chapman – R. Campbell: Gyerekekre hangolva – 10% kedvezmény
Következő cikkHamis örömök, olcsó álmok

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..