Mi MICSODA Hangoskönyvek

A Hangos Mi MICSODA a már jól ismert és népszerű Mi MICSODA sorozat témáit dolgozza fel. Egy cd-n két könyv történetét meséli el a két főszereplő: Timi és Tomi. Olykor a mindig izgága átváltozó művész barátjuk, Quentin is bekapcsolódik a mesélésbe. A történeteket az elbeszélő foglalja keretbe, ő tárja a gyerekek elé egy-egy téma gazdag ismeretanyagát.

Kutyák – Macskák

Kutyák

A kutyák világába kalauzol az első hangos Mi MICSODA, melyből kiderül, mi történt Tomi legújabb találmányával, és az is, hogy Timi miért énekel folyton. Aki végighallgatja a hangos Mi MICSODÁT, azt is megtudhatja, hogy álmodnak-e a kutyák, hány kutyafajta létezik, vagy hogy mire kell megtanítani egy kiskutyát?

Macskák

Timi inkább cicát szeretne. A Macskákról szóló hangos Mi MICSODÁBÓL kiderül, a cserfes kislány miért cipeli magával barátját, Tomit egészen Afrikáig. Azt, hogy mi a különbség a nagy- és a kismacskák között, hogy kedveli-e egymást a kutya és a macska, hogy magányos-e az oroszlán és a tigris, szintén megtudhatod, ha meghallgatod a Macskák világába kalauzoló hangoskönyvet.

Ár: 2400 Ft

Múmiák – Az emberi test

Az emberi test

Az emberi test a természet legnagyobb csodája: az az összehangolt munka, melyet szerveink, izmaink és csontjaink végeznek, nem hasonlítható össze semmi mással. A legújabb hangos Mi MICSODÁBAN ennek a remekműnek a bemutatására vállalkozik a táncos lábú Timi és a tudósi babérokra törő Tomi, de a mindig izgága Quentin is hallatja a hangját. Megtudhatjuk, hány vérkörünk van, melyik izmunk dolgozik megállás nélkül életünk végéig, és még az is kiderül, van-e hetedik érzékünk?

Múmiák

Pontosan tudjuk, mit ettek régen az emberek, milyen betegségeik voltak, és miként gyógyították őket. Hogyan lehetséges ez? A Múmiák című Hangos Mi MICSODA erről szól! Timi kicsit fél a múmiáktól, a bátor Tomi azonban kalandos utazásra viszi Egyiptomba, így a gyámoltalan kislány sokat tanul a régi időkről. Kiderül melyik a leghíresebb múmia, vagy mitől természetes vagy mesterséges egy múmia. Aki végighallgatja a legújabb Mi MICSODA-hangoskönyvet, azt is megtudhatja, találtak-e valaha Magyarországon múmiákat?

Ár: 2400 Ft

A vasút – Autók

Autók

Timi híres autóversenyző szeretne lenni. A tudományos könyveire büszke Tomi avatja őt be az autó több mint százéves történetébe. Az izgalmas kaland során megtudjuk, hogyan működik a motor, ki találta fel az autót. Még az is kiderül, mik azok a vezetési tesztek.

A vasút

Timi igazi vonatot szeretne látni. Tomival ellátogatnak a vasútállomásra, vonatoznak, és közben arról mesélnek, hogyan működött régen a gőzmozdony, miért váltotta fel a villanymozdony, és mióta gördülnek dízelüzemű járművek a síneken. Szereplőink izgalmas kalandjuk során mindenbe beavatnak, amit megtudnak a vasút csodás történetéről!

Ár: 2400 Ft

További információ: www.tessloff-babilon.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkJ. Overend–J. Vivas: Szia Baba! mesekönyv az otthonszülésről
Következő cikkMini Világ könyvek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..