Mini Világ könyvek

Idén a Tessloff-Babilon Kiadó új sorozattal jelentkezett: a babák, totyogók és tipegők kedvére való Mini Világ könyvekkel. Igényes megjelenés, jópofa rajzok, kedves versikék. A kiadó gondot fordított arra is, hogy strapabírók legyenek a könyvek, hiszen nincs rosszabb, mint amikor a kedvenc könyv egy idő után darabokra hullik.

Egy éves kortól

Ujjvezető lapozó – Merre repül a pillangó?

Az ujjvezető lapozó minden oldalán kiépített ujjvezető található, amelyen végighaladva a kisgyerek felfedezőútra indulhat, és elkísérheti útján a színes pillangót. Ezáltal fejlődik a kicsi tapintása és a finommotorikus mozgása.

A kötetet 12 hónapos kortól ajánljuk. (12 oldal)

Ára: 1365 Ft

Tapintós lapozó – Gyerekszoba

A Tapintós lapozó sorozat játékos élményt nyújt a kicsiknek, miközben megtapintják és simogatják a könyv lapjain megjelenő tárgyakat, játékokat. Minden oldalon más és más tapintó felülettel találkozhatnak. A könyv bezárását a szép kivitelű díszkötő könnyíti meg.

A sorozatot 12 hónapos kortól ajánljuk. (12 oldal)

Ára: 1303 Ft

Két éves kortól

Cikcakk lapozó – Állatok

A félbevágott oldalak lapozásával mulatságos állatfigurák jöhetnek létre a képeken. Fejlődik a kisgyerek fantáziája, humora. A rajzok derűsek, s interaktív megfigyelésre, mesélésre biztatják a kis olvasókat.

24 hónapos kortól ajánljuk. (12 x 21 cm, spirálozott, keményfedelű könyv, 24 oldal)

Ára: 1216 Ft.

További információ: www.tessloff-babilon.hu

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket.
Előző cikkMi MICSODA Hangoskönyvek
Következő cikkA gyermekkori agresszió

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..