Milyen anya leszel a csillagjegyed szerint? – Az anyatípusok és az asztrológia, 2. rész

Milyen anya leszel a csillagjegyed szerint? - Anyatípusok és az asztrológia

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, valószínűleg már belefutottál néhány különös személyiségi tesztbe vagy horoszkópos elemzésbe. Emberi természetünknél fogva ilyekor hajlamosak vagyunk aggódni, pláne, amikor kísérteties eredményeket látunk a monitoron. Ha csak a móka kedvéért is elgondolkodtatok már anyaként azon, hogy horoszkópotok szerint miként viselitek majd a gyermeknevelés akadályait, jó helyen jártok. Összegyűjtöttük nektek az állatövi jegyeket és a hozzájuk tartozó rövid elemzést, melyik csillagjegy, milyen módon veszi a szülővé válás akadályait.

Az Ikrek anya (május 22. – június 21.)

Gemini, Horoszkóp, Zodiákus, Csillagjegy, Jel
pixabay

Az Ikrek az állatövi jegyek leginkább gyermeki személyisége. Éppen ezen oknál fogva imádnak játszani gyermekeikkel és nagyon kreatívak. Sosem hagynának ki egy bulis lehetőséget sem, amikor kicsit is megfeledkezhetnek felnőtt kötelességeikről. Intellektuális szülők, kiválóak viták során és nagyon szeretik a jó hangulatot. Folyton elfoglaltak és mindig nyitottak az új dolgok kipróbálására, melyek néha ütköznek a gyermekük napi rutinjával. Tudja magáról, hogy olykor ellentmond önmagának és gyakran kiszámíthatatlan. Bármilyen új dologra képes megtanítani csemetéjét egy Ikrek anya, amit a tőle telhető legszórakoztatóbb módon tesz meg.

#legjobb_anyu_készség: Az Ikrek anya soha nem veszíti el a humorérzékét és mindig nyitott a mókázásra. Sosem lehet mellette unatkozni.
#felmerülő_anyu_gondok: Néha elfeledkezik arról, hogy ki a szülő és ki a gyermek.

A Rák anya (június 22. – július 22.)

Horoszkóp, Jel, Rák, Csillagjegy, Zodiákus
pixabay

Általában nem szép dolog egy hölgyre a „hisztérikus” jelzőt használni, de egy Rák édesanyára ez viszonylag gyakorta reális kifejezés lehet. Képes gyermekét buborékban nevelni egészen felnőttkoráig. Ha bármilyen kellemetlenség éri őket, a Rák anya teljesen összetörik lelkiekben. Éppen ezzel összefüggésben az egyik leginkább családorientált csillagjegy, szinte kizárólag a családjának él. Intenzíven néha túlságosan szeret és szentimentális egyén. Nagyszerűen vezeti a háztartást és kifogástalan szakács.

#legjobb_anyu_készség: A gyermeknevelés legmélyebb szakaszában is képes úgy úszni, ahogy senki más. Anyaságra született.
#felmerülő_anyu_gondok: A szeretete olykor olyan túlzó, hogy gyermekei fuldokolhatnak benne, de nem mindig találja meg az arany középutat a törődés kimutatása közben.

Az Oroszlán anya (július 23. – augusztus 22.)

Horoszkóp, Jel, Zodiákus, Csillagjegy, Oroszlán
pixabay

Az Oroszlán édesanyák nagyon magabiztosak, kreativitásuk határtalan és már-már vezetőnek születtek. Gyakorlatias szülők, imádják a szórakozást, és szórakoztatóak is egyben. Keményen dolgoznak és mindig gondoskodnak róla, hogy gyermekeik is rendszer szerint éljenek és fegyelmezetten viselkedjenek. Annak ellenére, hogy önközpontúak és egocentrikusak, nagyon mélyen szeretik csemetéiket és mindig ügyelnek rá, hogy kifogástalanul öltözöttek és illedelmesek legyenek. Mindenben a legjobbat akarják nyújtani, legyen szó iskoláról, öltöztetésről, játékokról. Megbizonyosodnak az élet legtöbb területénél, hogy a maximumot hozzák ki gyermekeik számára.

#legjobb_anyu_készség: Nagyon szeretetteljes, kreatív és következetes édesanya, aki mindig a legjobbat adja gyermekének.
#felmerülő_anyu_gondok: Időnként túldramatizál dolgokat és hajlamos felelőtlenségre is, amikor elhanyagolja a belső problémákat.

A Szűz anya (augusztus 23. – szeptember 23.)

Horoszkóp, Jel, Zodiákus, Csillagjegy, Szűz, Virgo
pixabay

A tisztaság a Szűz anya egyik legmeghatározóbb jellemzője. Úgy tűnik, mint aki mást sem tesz, csak mindig főz, takarít és gondoskodik a házról. Rendkívül praktikus, amikor ezen tevékenységekről van szó. Különösen szervezett és szellemileg erős egyéniség. Gyermekének gyakran biztosít étkezés során egészséges életmódot, mindig megadja a napi szükséges vitaminbevitel lehetőségét. Nem maradhat el a napi ötszöri étkezés sem és a fürdővíz hőmérsékletét is tökéletesre állítja. Az ágy mindig frissen mosott és nem csupán a ruhák vasaltak, még az ágynemű is az. Kicsit hajlamos a rögeszmés takarításra, ha nem figyel kellően a mértékletességre.

#legjobb_anyu_készség: Házatartásuk tökéletes ezért gyermekeik szinte ki sem akarnak majd szakadni a szülői házból, aminek a Szűz anya kifejezetten örül.
#felmerülő_anyu_gondok: Miközben a lakás kifogástalan kinézetére és tisztaságára fókuszál, olykor megfeledkezhet gyermekének szellemi, érzelmi támogatásáról.

Azt fontos kiemelni, hogy az alábbi cikkben leírt információk nem vehetőek készpénznek, nem áll szándékunkban ilyennek vagy olyannak beskatulyázni valakit. Leírásuk és tartalmuk a teljesség igénye nélkül készülnek, mert minden ember különböző, minden esetben van és lesz is ellenpélda/kivétel, ezért biztosan olyan olvasók is lesznek, akikre cseppet sem jellemzőek a megfogalmazott gondolatok. A hasonló cikkek tartalmát általában tömegesen elvégzett személyiségtesztek alapján állítják össze, összevetve a különböző személyiségjegyeket, majd kigyűjtve a sokszorosan megfigyelt hasonlóságokat, így az információk képlékenyek és módfelett változékonyak. Éppen ebből kifolyólag lehetséges az, hogy lesz, akire egészen jellemzőek a leírtak, lesz akire csak részben és lesz olyan is, akire egyáltalán nem.

(VIA)

hirdetés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .