Noah House – A Szabadság Háza

Noah House

Rezsimentes, önfenntartó, környezetbarát lakóház, amely megtermeli a működéséhez szükséges energiát és képes közművek nélkül üzemelni!

Magyar szabadalomként jegyzett, rezsimentes, önfenntartó és környezetbarát lakóház mutatkozik be a magyar ingatlanpiacon. A sorozatgyártásba kerülő, előre gyártott elemekből készülő lakóház, Noah 1.3 névre keresztelt első típusa 130 m² lakótér + 48 m² terasz nagyságú lesz, és 40 nap alatt készül el.

Gyerek és saját lakás öt éven belül

Közel 2 éves fejlesztést követően, a Pilisjászfalun felépült prototípus tapasztalatait felhasználva jött létre a fenntartható fejlődést középpontba állító, karbon kibocsájtást és fosszilis energiák felhasználását csökkentő megoldás.

Környezettudatos megoldások, magas minőségű anyagok, egyedi belső design, maximális kényelem, gyors kivitelezés, megfizethető áron.

Infinety hirdetés

Ha kedvük támad benézni a Noah Házba, szeretnék bejárni a helyiségeket, kíváncsiak a belső és külső látványra, elvisszük Önt egy virtuális sétára. Jöjjön el és elvarázsoljuk!

Erről a témáról még az Ökoszemlélet rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMi a teendő, ha apa kéri a GYED-et?
Következő cikkD-vitaminnal a túlsúly és hiperaktivitás ellen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!