Noah House – A Szabadság Háza

Noah House

Rezsimentes, önfenntartó, környezetbarát lakóház, amely megtermeli a működéséhez szükséges energiát és képes közművek nélkül üzemelni!

Magyar szabadalomként jegyzett, rezsimentes, önfenntartó és környezetbarát lakóház mutatkozik be a magyar ingatlanpiacon. A sorozatgyártásba kerülő, előre gyártott elemekből készülő lakóház, Noah 1.3 névre keresztelt első típusa 130 m² lakótér + 48 m² terasz nagyságú lesz, és 40 nap alatt készül el.

Gyerek és saját lakás öt éven belül

Közel 2 éves fejlesztést követően, a Pilisjászfalun felépült prototípus tapasztalatait felhasználva jött létre a fenntartható fejlődést középpontba állító, karbon kibocsájtást és fosszilis energiák felhasználását csökkentő megoldás.

Környezettudatos megoldások, magas minőségű anyagok, egyedi belső design, maximális kényelem, gyors kivitelezés, megfizethető áron.

Ha kedvük támad benézni a Noah Házba, szeretnék bejárni a helyiségeket, kíváncsiak a belső és külső látványra, elvisszük Önt egy virtuális sétára. Jöjjön el és elvarázsoljuk!

Erről a témáról még az Ökoszemlélet rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMi a teendő, ha apa kéri a GYED-et?
Következő cikkD-vitaminnal a túlsúly és hiperaktivitás ellen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..