Szentendrén már okosan lehet parkolni!

mobil alkalmazás parkoláshoz

Gépkocsival közlekedő anyukáknak és apukáknak is nagy segítség az az új applikáció, amely Szentendrén segíti a parkolást.

Az okostelefonra letöltött applikáció segítségével az autós tájékoztatást kap arról, hogy hol talál szabad parkolóhelyet a városban, így elkerülhető az idegeskedés, amikor az orvoshoz viszik a kisgyereket vagy amikor a délutáni különórákra sietnek a családok.

A rendszer a parkolóhelyek aszfaltjába süllyesztett 66 érzékelőből áll, amelyek rádiós úton továbbítják a parkolás tényét jelző üzeneteiket a jeleket összegyűjtő alállomások, és a központi alkalmazás felé, amely a felhasználóhoz juttatja az információt.

Parkolást segítõ rendszert adtak át Szentendrén

Így azonnal láthatóak a szabad parkolóhelyek, amelyeket az autósok könnyen megtalálhatnak. Az alkalmazással csökkenthető a városban feleslegesen megjelenő, parkolást kereső gépjárműforgalmi terhelés is.

Forrás: MTI
MTI Fotó: Illyés Tibor

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA Down-szűrés lehetőségei
Következő cikkMikor alussza át végre az éjszakát?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..