Személyes év, avagy mire számíthatunk 2010-ben?

Személyes év, avagy mire számíthatunk 2010-ben?

Év elején mindenki izgalommal bújja a horoszkópokat és jóslásokat: vajon mi várható a következő évben? A számmisztika ugyan jövendöléssel nem foglalkozik, de mivel az évszám is szám, ugyanúgy rezgése van, mint minden egyéb, az életünkben felbukkanó számnak. Egy egyszerű módszerrel mindenki kiszámíthatja, mire számíthat 2010-ben.

A személyes év kiszámításánál tudnunk kell, hogy ennek időtartama mindig születésnaptól születésnapig tart, de a hatása kb. fél év eltolódás lehet mindkét irányba. Tehát csak annak kezdődik január 1-én, aki ezen a napon született!

A következő módon számolunk a legutolsó születésnap teljes dátumát vesszük alapul, ezt összeadással redukáljuk egy számra. Példaképp, ha valaki 1976. november 11-én született, akkor a legutolsó születésnapja 2009.11.11., tehát 2+0+0+9+1+1+1+1=15 és 1+5=6. Tehát Ő a 6-os személyes évében van 2010. november 10-ig.

Ezek után nézzük az egyes számok jelentését:

1-es rezgésű személyes év: A kezdetek éve. Bármiről legyen is szó, ez minden típusú „új” dologra alkalmas év. Új kapcsolat, új munkahely, vállalkozás, bármi. Rengeteg energiát tartogat ez az év, amennyiben a „vágjunk bele!” hozzáállást sikerül megvalósítanunk. Nem feltétlenül kell mindent meg is valósítanunk, de legalább fontoljuk meg! Mivel az életünk ciklusokból áll, ez az energiával teli év csak 9 év múlva lesz ismét a miénk!

2-es rezgésű személyes év: Csendesebb év az 1-esnél. Ez a türelmes várakozás éve. Mivel ez sokszor nehéz, érzelmileg igen kimerítő is lehet. Kerülni kell a vitákat, peres ügyeket. Ebben az évben a béke megteremtése a fő feladat. Ha az elmúlt évben belekezdtünk valami új dologba, most lehetőségünk van annak megvalósítására.

3-as rezgésű személyes év: Ez a vidámság, a pezsgés, a baráti összejövetelek, társasági események éve. Optimizmus jellemzi az elmúlt év csendessége után. Bár valószínűleg keményen kell dolgozni egész évben, ennek meg is lesz a gyümölcse: családi-, szerelmi ügyekben, munkában és pénzkérdésekben egyaránt gyarapodás várható.

4-es rezgésű személyes év: A kemény munka éve. Itt kevesebb hangsúlyt kap az ember személyes varázsa nem úgy, mint az előző évben. Tehát a szerelmi-, kapcsolati-, üzleti sikerekre most kisebb az esély. Érdemes most a tervezést előtérbe helyezni. Most tudunk a részletekre is koncentrálni, és szorgalmasabban dolgozni a kitűzött célokért.

5-ös rezgésű személyes év: A spontaneitás éve. Bármilyen hirtelen változás megtörténhet, kedvező és kedvezőtlen irányba egyaránt. Mivel a változás mindig jó, ezért a most szerencsétlennek ítélt változások is jóra fordulnak később! Most viszont nem érdemes hosszú távra tervezni, elköteleződni (ha lehet, ne ezt az évet válasszuk esküvőre…) Ennek az évnek a jelmondata: Carpe Diem! Élj a mának!

6-os rezgésű személyes év: Kellemes év ez. A harmónia, az érzelmek éve. Ilyenkor jobban kötődünk azokhoz a kapcsolatokhoz, ahol erős érzelmek vannak jelen. A felszínesség, a könnyedség az elmúlt évé. Bármi ami a családdal, barátokkal kapcsolatos, annak ebben az évben helye van a szívünkben. Lehet ez családi fészek kialakítása, esküvő, de akár válás is. Ha valaki segítséget kér tőlünk, ne utasítsuk el, mert nem marad viszonzatlanul!

7-es rezgésű személyes év: A befelé fordulás éve. Csendesebb év ez a többinél. Előtérbe kerülnek a belső értékek, szükségét érezzük ilyenkor az elemzésnek, a gondolataink rendszerezésének. A pénzügyeket, az anyagi kérdések rendezését érdemes elhalasztani. Ilyenkor inkább a tanulásnak, vagy akár új eszmék megismerésének szánjuk az időt!

8-as rezgésű személyes év: Szüret éve. Ha jól használtuk ki az előző éveket, akkor most anyagilag is megtérülhet a befektetésünk. Sikereink lehetnek a munkában, kérhetünk fizetésemelést is akár! Vigyázzunk azonban, hogy a pénz ugyanúgy energia, mint bármi más, tehát ne felejtsük el áramoltatni: segítsünk a lehetőségeinkhez mérten másokon is. Ebben az évben hajlamosak lehetünk a sikerek láttán túlhajtani magunkat, ezért ne feledkezzünk meg a pihenésről sem, nehogy kimerüljünk.

9-es rezgésű személyes év: Nehéz év. Különösen akkor, ha ragaszkodunk a régi dolgainkhoz. Ez a 9 éves ciklus utolsó éve, egyben a számadásé is. Most alapozzuk meg az elkövetkezendő éveket, legyünk tehát körültekintőek! Tegyünk pontot a régóta húzódó ügyek végére, ne vigyünk át terheket a következő ciklusra. A sok „selejtezés” a kapcsolatok, tárgyak között emberbarátabbá is tehet ilyekor bennünket, növekszik az empatikus képességünk.

A személyes év nagyon erős rezgésű szám mindenkinél. Ennek hatását csak több, ellenkező hatású rezgés változtathatja meg. Figyeljünk hát rá, és próbáljuk meg harmóniába hozni az elkövetkezendő teendőinkkel.

Források:
  • Székelyhidi Ágnes: Számmisztika II., Bioenergetic Kft. Budapest, 2009.
  • Várhidi Ilona: Jantra tanfolyami jegyzet

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Előző cikkA szülési fájdalom természete: gyakorlatok a fájdalommal
Következő cikkHáztartási gyermek balesetek: tünetek, elsősegély

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..