Szilveszteri party dekoráció egyszerűen

Még elkészülhet szilveszterre ez az élénk színes party dekoráció. Annyira könnyű megalkotni, hogy a gyerekekkel együtt tudod csinálni, hiszen ragasztani már egész pici kortól tudnak.
Hozzávalók/Kellékek

  • Színes papírlapok
  • Erős cérna, vagy damil
  • Ragasztó
  • Olló, vagy penge

Elkészítés

1. A színes papírból vágj ki sok-sok azonos méretű formát. A penge segítségével felgyorsíthatod a folyamatot. Bármilyen formát kitalálhattok, a példában 4 félét készítettünk: karikát, hosszú és rövid téglalapot, valamint négyzetet. A kör alakúhoz és a nagy téglalap alakúhoz a sablont innen le tudod tölteni>>. A ketté vágott téglalapból lett a kicsi téglalap, valamint ugyanezeket a lapokat vágtuk kis négyzetekre. Nem szükséges minden lapra rányomtatni a mintát, mert ha erős ollód van, akkor 4-5 lapot is egymásba foghatsz, úgy vághatod, míg csak az elsőn van rajta a minta.

2. A cérnát fektesd le, majd tégy alá egy ragasztóval megkent papírcsíkot, majd nyomj rá egy azonos színűt, a zsinórt a kettő közé fogva.

3. Csináld ezt mindaddig, a színeket váltva, amíg el nem éred a kívánt hosszúságot.

 

Forrás:

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAutósok a koraszülöttekért
Következő cikkKarácsonyi mese

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..