Szoptatásra felkészítő program – 15% kedvezmény

381

A gyermeked születése utáni első hónapokban a baba növekedése, fejlődése és a szoptatás lesz számodra a legfontosabb kérdés. Mikor szoptatni kezdesz majd, hirtelen rengeteg kérdéssel és kétellyel találod szembe magad. Megfelelően gyarapszik-e a babám? Túl keveset vagy túl sokat eszik? Milyen gyakran szoptassam? Mikortól fogja átaludni az éjszakát? Mikor és mennyit kell fejni? Mit tegyek, ha kisebesedett a mellbimbóm? Lesz-e, van-e elég tejem?

Mivel a többséghez hasonlóan valószínűleg te is úgy nőttél fel, hogy nem volt szoptatott kisbaba a környezetedben, nincsenek olyan rokonaid, barátnőid, akiktől elleshetted volna a szoptatás csínját-bínját.

A jó hír az, hogy ezeket a fontos ismereteket mind meg lehet tanulni! Ha nincs szoptatási tanácsadó vagy baba-mama csoport a közeledben, akkor sem kell kétségbeesned: szoptatási tanácsadó segítségével készítettünk számodra egy felkészítő csomagot, amelyből interneten keresztül a saját otthonodban, a saját tempódban, kényelmesen tanulhatsz.

A Szoptatásra felkészítő program (www.szoptatasrafelkeszito.hu) videók, hanganyagok és írásos anyagok segítségével igyekszik átadni neked minél több gyakorlati információt, praktikus, a mindennapokban használható tanácsot, melyek megkönnyítik a babáddal töltött első közös hónapokat. Nem csak a szoptatásról olvashatsz, hallhatsz benne, hanem gyermeknevelési tanácsokat is kapsz az első hónapokra, hogy babád minél kiegyensúlyozottabb és jókedvűbb legyen.

Miele DG 6001 GourmetStar gőzpároló

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak

Ár: 4.600 Ft helyett
3.900 Ft (megtakarítás: 15%)

A termék megrendelésével a Növekvő Hold Alapítvány működését támogatod!

Szólj hozzá Te is!

hirdetés
MEGOSZTOM EZT A CIKKET!
A www.babafalva.hu várandósságtól az első osztályig portál tíz éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig. Idén cikkeinket kiegészítettük a fenntartható fejlődés és a zöld gondolatot bemutató írásainkkal, valamint törekszünk arra, hogy a technológiai fejlődés eredményeit úgy mutassuk meg, hogy az a gyerekek és a családok részére hasznos legyen és ne káros.
Előző cikkLakáscsere: megfizethető nyaralás 50 országban
Következő cikkSzoptatás: mire számíthatsz szülés után?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!