„Szülni, na, az rock ‘n’ roll…” – Palya Bea videó

„Életem legvadabb és egyben leggyengédebb élménye. Pedig volt egy pár előtte. De szülni, na, az rock ‘n’ roll…” – Palya Bea Emberállat dala a szülésről.

Nő címmel új stúdiólemezt készített Palya Bea. Az album kialakulása szorosan összefügg azzal, hogy csaknem másfél évvel ezelőtt anya lett, kislánya született: a Szavak nélkül című szerzemény anya és lánya „összeolvadós szerelméről”, az Emberállat a szülés egyszerre vad és gyengéd élményéről szól.

A CD-n jelen vannak a magyar, a bolgár, a cigány, a zsidó zenei hagyományok, indiai és afrikai muzikális élmények, akárcsak az európai középkori muzsika vagy a dzsessz. A  című album mind a 14 dalához született videó, ezeket a tavaly decemberben mindössze másfél napig tartó lemezfelvétel során rögzítették a stúdióban, és valamennyi megtekinthető a YouTube-on.  A lemezt bemutató koncertsorozat már elkezdődött, Palya Bea és zenekara a fővárosi közönségnek április 9-én az A38 hajón mutatja be az anyagot.

Babafalva / MTI

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkHálapénz miatt pénzbüntetésre ítéltek tíz fővárosi nőgyógyászt
Következő cikkVádat emeltek egy szülész-nőgyógyász ellen

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..