Tavasznyitó kerékpártúra

Tour de Óbuda

Közös kerékpártúrára hív mindenkit Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a hétvégén. A kerékpáros családi napon egy rövidebb és egy hosszabb útvonal között lehet választani.

Az Óbuda Olimpia programsorozat harmadik állomása a Tour de Óbuda kerékpártúra. A gyülekező március 25-én, vasárnap 9:00 órakor lesz Óbudán a Fő téren. A Tour de Óbuda kerékpáros családi napon kétféle útvonal között választhatnak az indulók:

Hosszú táv (38 km): Óbuda,Fő tér-Békásmegyer-Szentendre-Békásmegyer-Óbuda, Fő tér
Rövid táv (15 km): Óbuda,Fő tér-Békásmegyer-Óbuda,Fő tér

Az eseményen részt vesz Gyurta Dániel, aki miközben a londoni Olimpiára készül, itt is megméretteti magát.

A meghívott vendégek között szerepel még Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának elnöke és az óbudai kötődésű énekesnő, Szandi is, családjával együtt.

A hosszú táv rajtja: 9-10 h között lesz, útvonal: Óbuda, Fő tér – Békásmegyer – Szentendre – Békásmegyer – Óbuda, Fő tér (38 km). A rövid táv rajtja: 10-11 h között várható, az útvonal Óbuda, Fő tér – Békásmegyer – Óbuda, Fő tér (15 km)

Útközben három szerviz- és frissítőállomás várja a bringázókat. Délután nyereménysorsoláson több kerékpár is gazdára talál.

A kerékpártúrán fejvédő és láthatósági mellény használata kötelező, és a szervezők kérik a KRESZ szabályainak betartását.

fotó: obuda.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMéhnyakrák várandósan
Következő cikkEgy egész falu kell egy gyerek felneveléséhez

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.