Új ovis-tévé decembertől

Új, óvodásoknak szóló csatorna indultdecember 10-én. A JimJam csatorna, a szülők és gyerekek által világszerte kedvelt rajzfilmeket tűz műsorára, melyek között olyan híres sorozatok is megtalálhatók, mint Thomas, a gőzmozdony, Bob, a mester, Tűzoltó Sam, valamint a Barney és barátai.

“Rendkívüli örömmel tölt el bennünket, hogy a JimJam mókás és egyben fejlesztő műsorait a magyar óvodások számára is elérhetővé tehetjük. Biztosak vagyunk benne, hogy a csatorna bájos meséi rövidesen a gyerekek kedvenceivé válnak, s a benne szereplő, jól ismert karakterek mindennapi életük részesei lesznek” – mondta Nagy Gabriella, a csatornát terjesztő Chello Zone magyarországi képviseletének PR és marketing menedzsere.

Az 1-6 éveseknek szóló JimJam célja, hogy inspiráló szellemi környezetet nyújtva szórakoztassa és fejlessze a legfogékonyabb korban lévő kisgyerekeket. A csatorna kedves és vidám programkínálata rajzfilmekből, éneklős és zenés-táncos sorozatokból, valamint báb- és agyagfigurákat szerepeltető, izgalmas cselekményű műsorokból áll. A legnépszerűbb gyermekműsorokat, köztük a Thomas, a gőzmozdonyTM-t, a Bob, a mestertTM-t, Tűzoltó SamTM -et, az Angelina BallerinaTM -t, valamint a Barney és barátaiTM -t sugárzó csatorna programjainak tartalmában a szülők is megbízhatnak.

“A JimJam programjai a világ felfedezésére, játékosságra és kreativitásra ösztönzik a gyermeket, ezáltal fejlesztik a gondolkodási és szociális készségeket, a képzeletet és az kreativitást” – fűzte hozzá Nagy Gabriella.

JimJam az alábbi módokon szórakoztatja és műveli a kicsiket:

  • Gazdag műsorválasztékával tudatosan követi a kisgyerekek tanulási igényeit, valamint figyelmének, koncentrációs képességének, határait.
  • A műsormenet a gyermekek napirendjéhez illeszkedik, figyelembe véve a délutáni alvás, az esti fürdés és a játék idejét.
  • Nyelvtanulásra serkent azáltal, hogy bizonyos műsoraiban egyszerű angol szavakat ismertet.
  • Ismétlődő tanulási tömbökkel a színek, formák és számok neveit sajátíthatja el a gyermek.

A JimJam programjai a világ felfedezésére, játékosságra és kreativitásra ösztönzik a gyermeket, ezáltal fejlesztik a gondolkodási és szociális készségeket, a képzeletet és az önkifejezést. A műsorok egytől egyig magyar nyelvűek, így a kicsik anyanyelvükön élvezhetik a kedves történeteket.

A JimJam Magyarországon decemberben indul, röviddel a Chello Zone és a HIT szeptember 26-i bejelentését követően, miszerint a két cég közös vállalkozásban indítja el és terjeszti a csatornát nemzetközi szinten. A vezető tematikus műsorszolgáltató, a Chello Zone már öt csatorna (a Zone Europa, Zone Club, Zone Romantica, Zone Reality, és az Extreme Sports csatorna) üzemeltetéséért felel Magyarországon.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkÉdes Kisfiam
Következő cikkKarácsonyi készülődés gyerekekkel

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..