Urban:Eve – A nagyvárosi nők jó tündére

farkas-livia-300x187.jpg
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Farkas Líviára, az Urban:Eve blog szerzőjére sokan tekintenek úgy, mint online barátnőre, aki a városi lét labirintusra hasonlító hétköznapjaiban adja kezünkbe az iránytűt. Sok mindenről olvashatunk nála, ahogy ő írja: „körömlakkoktól kezdve a környezetvédelmen át a lakberendezésig”, de az utóbb időben legtöbbször a FlyLady program kapcsán hallhattuk a nevét.

MiNők: A blogodat egyszerre jellemzi az „egészséges eklektika”, a „bazári hangulat”, és mindeközben mintha valamilyen „múzsa” szerepet is betöltenél az Olvasóid számára, hiszen sokan merítenek ihletet a bejegyzéseidből. Te hogyan látod az Olvasóiddal való viszonyod?

Remélem, nem haragszanak meg, de úgy érzem, hogy baráti. Az otthon és a háztartás, és gyakorlatilag az összes női téma miatt úgy beszélgetünk egymással, mintha barátnők lennénk. Borzasztóan jól esik, hogy ennyire bíznak bennem, és hogy ilyen megbízhatónak találják azt, amiről írok. Folyamatosan tanulunk egymástól, én is tőlük, ez egy kölcsönös folyamat.

– Kinek ajánlod a FlyLady programot?

Infinety hirdetés

Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy eddig nem bírt el a házimunkával, és nem tudja, hogy hogyan kezdjen neki, vagy hogyan csinálja. Akinek bevált rendszere van, az semmi esetre se változtassa meg, de aki nem száz százalékosan elégedett azzal, ahogy és amit most csinál, bíztatom, hogy tegyen egy próbát.

– Mit lehet tudni az eredeti FlyLady programról és miben más a magyar verzió?

Az amerikai FlyLady honlapon viszonylag kevés információ érhető el, a lényeg a levelezőlistán zajlik. Itt vegyesen érkeznek a termékajánlók, a programot dicsérő olvasói visszajelzések, illetve hosszú teendőlisták. Ugyan a módszer lényege az, hogy kis lépésekben haladj, sose konkretizálják, hogy mi szerint haladj, hogyan oszd be magadnak a rutin lépéseit és a többi feladatot.

A cikk folytatását a MiNők portálon olvashatod>>

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkHogy jó legyen a családi nyaralás…
Következő cikkIII. Életrevaló Gyerek Konferencia: a helyes értékrend milliomossá tehet

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.