Vizsga közben vajúdni kezdett, de folytatta

vajúdás

Vizsga közben “jött rá” a szülés egy 29 éves jogászra az Egyesült Államokban, de vajúdási fájdalmai ellenére nem tágított: folytatta a számadást tudásáról.

A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult, és igyekezett lélegzése mélyítésével időt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

A fájások negyedóránként kínozták, amikor befejezte az írást. Azonnal a közeli kórházba vitték, ahol két órával később “ötösre vizsgázott” szülésből: egészséges gyermeknek adott életet, fia született.

Hogy az államvizsga is sikerült-e, azt majd csak október elején tudja meg – adta hírül a brit Metro újság.

forrás: MTI

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkHalolajat eszik a mama, ritkábban köhög a baba
Következő cikkSorsfordító gyerekek: út az “egész”-ség felé

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..