Holnap zárva lesznek a patikák is

patika szimbólum

Holnap a Semmelweis nap miatt, zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők is, mivel július elseje az egészségügy ünnepe, ekkor tartják a Semmelweis-napot.

A gyógyszertárak többsége ügyeleti vagy készenléti rend szerint működnek a pénteki napon. A legközelebbi ügyeletes gyógyszertár nevét, címét és telefonszámát minden patika köteles a bejárati ajtaján jól látható helyen jelezni.
Zárva tartanak a háziorvosi rendelők és a szakrendelők is. A mentőket nem érinti a Semmelweis nap, normál munkarend szerint dolgoznak, országszerte 753 mentőegység riasztható, ami közel 1700 mentődolgozó (mentőorvosok, mentőtisztek, mentőápolók, mentőgépkocsi-vezetők, mentésirányítók) egyidejű szolgálatát jelenti – közölte az Országos Mentőszolgálat.

Közszolgálati Tisztviselők Napja

A közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény értelmében a Közszolgálati Tisztviselők Napja a kormánytisztviselőknek munkaszüneti nap, azaz 2016. július 1-jén, pénteken, a NAV ügyfélszolgálatai is más közigazgatási hivatalokhoz hasonlóan zárva tartanak és nem lesz elérhető telefonon a NAV általános tájékoztató rendszere, és a NAV ügyfél-tájékoztató és ügyintéző rendszere. A hét többi napján az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje változatlan. Zárva tartanak ekkor a kormányablakok, a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, az önkormányzatok hivatalai, a polgármesteri hivatalok – olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményében.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkÚj genetikai tesztvizsgálat várandósoknak
Következő cikkKevés apuka marad otthon a szünidőben

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.