Ph. H. Klaus: A csodálatos újszülött – 20% kedvezmény

A-csodálatos-újszülött.jpg

Az újszülött csodálatos önálló képességeiről kevés szó esett mostanáig – pedig a baba már születése előtt is számos fontos cselekvésre képes: lélegző- és fogómozgást végez, mosolyog, grimaszol, szopja az ujját, megfogja a lábát, ásít…

Az orvos-pszichoterapeuta szerzőpár svéd szülésznők tapasztalatait felhasználva az újszülöttel kapcsolatos legfrissebb megfigyeléseket adja közre ebben a könyvében szásznál több ritka, különleges fénykép kíséretében.

Megszületése után fél órával a kisbaba, ha édesanyja hasára helyezik, már egyedül eltalál a mellbimbóig, és szopni kezd. Néhány naposan már kommunikál a környezetével és felfedezi a külvilágot. Különösen kedveli az emberi arcot és hangot, szemkontaktust tud kialakítani, s ezzel megkezdődhet az első párbeszéd szülő és gyermeke között. A könyvet leendő és újdonsült szülőknek ajánljuk! Egymás könnyebb megértésével a kisbaba már az első találkozástól kezdve biztonságosabban kötődik majd a környezetéhez, és a család részévé fog válni.

Jaffa Kiadó, kartonált, 112 oldal

KEDVEZMÉNYES ÁR Babafalva olvasóknak

Ár: 2.490 Ft helyett
1.990 Ft (Megtakarítás: 20%, postaköltség nincs!)


Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..