5 tipp a szerelmes Valentin napért!

Valentin-nap

Itt a Valentin nap, melyre sokan csak legyintenek, mondván, nem egy napon múlik, hogy szeretünk-e valakit. Én azonban azt mondom, minden napot érdemes kihasználni, hogy kimutassuk szerelmünket!

Ez az este legyen csak a Tiétek, szóljon csak Rólatok! Mutatunk pár tippet, hogy emlékezetessé tedd ezt a napot a szerelmed és a magad számára:

1. Szerelmes üzenet

fotó: Freepik

Írj vörös rúzzsal a fürdőszobatükörre, rejts el egy „szeretlek” levélkét a kabátzsebében vagy a szemüvegtokjában… a lényeg, hogy egy kis figyelmességgel induljon a napja.

2. Érezd magad szexinek!

fotó: Freepik

A napodra rányomja bélyegét az, ahogyan a bőrödben érzed magad. Sminkelj, készíts valami szép frizurát, öltözz fel kényelmesen, de csinosan – még akkor is, ha egész nap otthon vagy a picivel.

3. Készíts valami meglepetést!

fotó: pinterest.com

A kézzel készített ajándékoknak sokkal nagyobb a megbecsülése és az értéke, minta simán csak vennél valamit. A legjobb az egészben, hogy a készítése közben is – például a gyerkőc alvásidejében – a szeretett férfi körül fog forogni minden gondolatod.

4. Várd finom vacsorával!

fotó: Freepik

Kissé közhelyes, de a férfiakat egy kellően izgalmas étellel, bizony le lehet venni a lábukról. Válassz egyszerű, de bonyolultnak tűnő receptet, mint például ez itt. Így – miközben Te egy percig se aggódtál a főzés során -, ő ámulni és bámulni fog, hogy milyen szuper konyhatündér is vagy!

Rozmaringos raguleves

5. Altatás után…

fotó: Freepik

Amikor a gyerek/gyerekek nyugovóra tértek, nyissatok ki egy üveg bort, kapcsoljátok ki a tévét és a mobilokat. Beszélgessetek, tervezgessetek, élvezzétek egymás társaságát, az estére pedig úgy helyezzétek fel a koronát, ahogy csak akarjátok…!

fotó: Freepik
cikk eredetlieg publikálva: 2017.02.10.

Erről a témáról az Ünnepek rovatban olvashatsz többet!

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

HISZEK abban, hogy kétgyerekes Anyának, Nőnek, Társnak, Barátnak, igenis lehet egyszerre lenni, akár napi 5 óra alvással is. TUDOM, hogy mi Nők, miért aggódunk, mitől félünk, vagy épp olvadunk el, mi az, ami kimozdít a hétköznapokból, és mivel nézünk farkasszemet nap, mint nap. CÉLOM, hogy a szavaimból összeálló cikkek informáljanak, szórakoztassanak, okozzanak meglepetést, MEGMOZGASSANAK!
Előző cikkGyerek és saját lakás öt éven belül
Következő cikkIker babák érkeznek a családba?