Az orvos kezel, a kapcsolat gyógyít – konferencia a humán orvoslásról

A PAF – Az emberibb egészségügyért Közhasznú Alapítvány 2014. november 24-én hétfőn konferenciát szervez, amelyben fő szerepet kapnak azok a gyakorlati megoldások, amelyek a klinikai gyógyítás mellett a beteggel és a hozzátartozóikkal való együttműködést hatékonyabbá, így önmagában is gyógyítóvá teszik.

Mi történik, ha egy koraszülött osztályon az újszülött a főnök? A kórházban, ahol a terápiás kutya egyenrangú munkatárs? A mentési helyzetben, ahol a hozzátartozó partner? Ahol a gyógyítók a roma kultúráról szerzett tudásukat használják a gyógyításban? Ahol a haldokló méltóságban távozhat?

10734226_905615569462039_4409695165726596027_nMi van a tablettákon túl? Az orvos, az ápoló, az asszisztens talán nincs is tudatában annak, hogy fantasztikus gyógyító erőt birtokol. A beteghez a lelkén át vezet a “másik” terápiás út. Sokan fölfedezik ezt a lehetőséget, látják az embert a betegség mögött, megtalálják a módját, hogy valami egészen új megközelítéssel, szokatlan megoldásokkal tegyék humánussá, ezzel hatékonyabbá a gyógyítást.

Az innovatív előadók mindannyian olyan újításokat vittek munkájukba, melyekre klinikus szemléletű kollégáik csak legyintettek. Eredményeik mindenkit meggyőznek. Kiderült, hogy nem csak a betegek, de a munkatársak is sokkal jobban érzik magukat a mindennapokban.

Két előadás között szervezetfejlesztők, és meglepetésvendégeink segítségével mindenki saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen pozitív változást indíthat el környezetében! Sírás és nevetés garantálva!

Program, regisztráció és további részletek elérhetők az alapítvány honlapján, valamint Facebook oldalán.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..