Laktációs Konferencia a szoptatás hétköznapi kihívásairól

Május 17-én kerül megrendezésre az I. Laktációs Konferencia „Szoptatás: hétköznapi kihívások” címmel a Péterfy Sándor utcai Kórház Tanácstermében. A Szoptatásért Magyar Egyesület rendezvénye előadásokkal és kerekasztal beszélgetéssel is várja az érdeklődőket.

konferenciaA konferencián a szoptatással kapcsolatos különféle témák kerülnek bemutatásra, a részvevők megtudhatják, milyen anatómai sajátosságok állhatnak a szoptatási nehézségek hátterében, mire kell ügyelnie a HIV fertőzött kismamáknak, és betekintést nyerhetnek egy szaktanácsadói magánpraxis tevékenységébe is.

Az eseményről és a jelentkezésről további információk elérhetők a honlapon.   

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkIngyenes Európa-nap az Erzsébet téren
Következő cikkHátrányosabbak lehetnek a téli gyerekek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..