Fáklyás felvonulás Geréb Ágnesért, 2010. november 8.

faklya-80x80.jpg

A Szülők a Szabad Szülésért Társaság és a Születésház Egyesület felhívása. 2010. november 8-án születik döntés dr. Geréb Ágnes előzetes fogva tartásának 60 nappal való meghosszabbításáról, amire az ügyészség mondvacsinált indokokkal javaslatot tett.

Nem engedhetjük meg, hogy ha pecsét kerül a javaslatra és továbbra is törvénytelenül fogságban tartják dr. Geréb Ágnest, a mi bábánkat – aki már eddig is rengeteg áldozatot hozott értünk és a háborítatlan szülés ügyéért -, hogy csöndben tűrjük a törvénytelenséget!

Nem engedhetjük meg, hogy a magukat szakértőnek tituláló szülész orvosok a nyilvánosság előtt a tudományos tényeket meghamisítva tovább szítsák az indulatokat dr. Geréb Ágnes és bábatársai ellen!

Nem engedhetjük meg, hogy dr. Geréb Ágnes, aki nemzetközileg elismert szakember, és akinek köszönhetjük, hogy végre rendezett körülmények között lehet majd kórházban és kórházon kívül is választani a bábai modellt, mindeközben lelkileg és testileg kiszolgáltatva börtönben sínylődjön!

Nem engedhetjük meg, hogy Semmelweis Ignác után másodszor is megismétlődjön hazánkban, hogy a magzatok és édesanyák biztonságáért küzdő szakembert meghurcoljanak, az emberi életek megmentésére alkalmas módszer elterjedését megakadályozzák önös érdekek miatt!

Ezért kérünk mindenkit, hogy tartson velünk dr. Geréb Ágnes és a háborítatlan szülés ügyének védelmében tartandó fáklyás felvonuláson és nagygyűlésen.

Gyülekező ideje: 2010. november 8. 17.00. Gyülekező helyszíne: Sofitel szálloda, Budapest V. Roosevelt tér 2. (Az MTA-val szemben, mivel az MTA előtt diplomáciai esemény lesz.)

Indulás: 17.30. Útvonal: Roosevelt tér – Széchenyi Lánchíd – Clark Ádám tér – Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Apród utca 1-3. (Semmelweis Orvostudományi Múzeum). Érkezés: kb. 18.20 (a rendezvény 20 óráig tart).

A szervezők kérik, hogy a résztvevők hozzanak magukkal mécsest, gyertyát vagy fáklyát, és mivel sok fényképet szeretnének, de nincs elég fotósuk, kérik, hogy aki tud, fotózzon, vagy hozza el fotós ismerősét.

Kapcsolat: Békés Bence 06203297711, szabadszules@gmail.com

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..