Herédi Otilia, DSM mozgásforma megalkotója

Témakörök: mozgás, tánc, mozgás-koncepció, fitnesz, tánc-koncepció,

A szakértő elérhetőségei:
www.dancestylemove.hu

e-mail: dancestylemove@gmail.com
telefon: 06-30/200-6861

A várandóság és a gyermek születése az egyik legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel megtörténhet. A pillanat, amikor kiderül, hogy kisbabád lesz, majd az azt követő 9 hónapnyi boldog szorongás mámora egy másik dimenzióba röptet. Azonban, ha a várandóság előtt nem sportoltál és a genetikai adottságaid nem kifutóra teremtettek, akkor szinte garantált a pluszkiló, hiszen ilyenkor hajlamosak vagyunk kettő helyett enni és kevesebbet mozogni. Szülés után – bár babánkat büszkén sétáltatjuk – sopánkodunk más anyukák csinosságán és a tükörbe nézve nem azt látjuk, amit szeretnénk. Önbizalmunk a béka feneke alatt van: aggódunk a pici miatt (jó anya vagyok?), aggódunk a párunk miatt (vajon így is tetszem neki?), aggódunk, hogy vajon hogyan és mikor vehetjük majd elő újra a szekrény mélyére elpakolt ruháinkat. Ismerős? Én átéltem ezeket!

Herédi Otilia vagyok, két kisgyermek Édesanyja. 2004-ben diplomáztam a Magyar Táncművészeti Főiskolán, 1991-óta tartok csoportos órákat. Már kétgyermekes Édesanyaként hoztam létre a DSM-et, egy nőknek szóló mozgás-koncepciót, mivel gyermekeim születése után rajtam maradt közel 20 kg súlyfelesleg. Azóta megmozgatok gyermekvállalás előtt és szülés után álló nőket, kismamákat és nagymamákat egyaránt. A DSM segít formálódni, fogyni, erősödni, beleférni a régi nadrágokba. Anyaként tudom, milyen nehéz a kisgyerekek mellett mozogni, ezért lehetőséget teremtettem arra, hogy az otthon lévő Anyukák akár egyedül, vagy gyermek(eik)kel együtt is tornázhassanak. Online is elérhetővé tettem a DSM koncepciót azok számára, akiknek nincs lehetőségük edzőterembe menni. A módszerről a www.dancestylemove.hu oldalon olvashatsz bővebben.

Várom kérdéseiteket minden, a mozgással kapcsolatos témakörben: várandóság előtti és alatti időszak, szülés utáni időszak, aktív időszak.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Már kétgyermekes Édesanyaként hoztam létre a DSM-et, egy nőknek szóló mozgás-koncepciót, mivel gyermekeim születése után rajtam maradt közel 20 kg súlyfelesleg. Azóta megmozgatok gyermekvállalás előtt és szülés után álló nőket, kismamákat és nagymamákat egyaránt. A DSM segít formálódni, fogyni, erősödni, beleférni a régi nadrágokba.
Előző cikkKollár Borbála, kreatív gyermek fejlesztő
Következő cikkVimola Dóra, MOME – művészettel nevelő, kreatív játék tervező

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..