Hajsza a Nagy Ő után

rapid randi

A párvadászatnak nincs kitűzött szezonja, viszont rettentő sok módja, területe és eszköze van.  Mégis sokszor bakot lövünk, vagy nem is találunk egyáltalán célba. Következzék egy áttekintés, hogy hol a csudában kezdjük el a hajtóvadászatot.

Természetesen nem ment ki a divatból a hagyományos ismerkedés, de tény, hogy manapság nagyon sok kapcsolat születik az internet segítségével. A klasszikus ismerkedési lehetőségek továbbra is élnek, mint például iskola, munkahely, szórakozóhely, ahogyan a „bemutatlak az ismerősömnek, barátomnak, rokonomnak” kezdetű kapcsolatok is. De mi történik, ha elfogytak a potenciális bemutatnivaló egyedek, vagy ha csak női kollégánk van…  és mi van a „házinyúlra nem lövünk” mottóval? Akkor előkerül az internet, és a társkereső oldalak. Sok love storyt lehet találni, ami egy-egy ilyen oldalon indult útnak, de megannyi hátulütője lehet a chatrandinak.

Ha inkább a személyes találkozást részesítjük előnyben, ma már sok kreatív megoldás közül választhatunk. Ilyen az Új Színház Szingli Szerda kezdeményezése, amiről már korábban beszámolt a MiNők.hu.

Nem csak társkeresés céljából kitűnő ötlet a Szingli utazók klubja: sokan szeretnének útra kelni, de nincs kivel. Naná, hogy a többi szinglivel, vagy egyedül utazóval! Így már nem is olyan kínos egyedül barangolni, ha a többi utastárs is ebben a cipőben jár. A kikapcsolódás pedig nyíltabbá teszi az ismerkedni vágyókat, így aztán egy vakáció az első randi színhelye lehet.

Póker Randi, Főző Randi… Micsoda? Nem, nem vicc. Tényleg van ilyen, sőt, még Csoki Randi is. De kezdjük az elejétől: eredeti ötlet, és a tapasztalatokból (nem saját) kiindulva hasznos. Főző Randi, Csoki Randi, Rum és Koktél Party kiváló alkalom azoknak a szingliknek, akik nem egy sima beszélgetős randira vágynak, hanem valami többre, mint például közös főzőlecke, csokikészítés, vagy netán gyorstalpaló mixertanfolyam  közben kívánnak ismerkedni.

A buliszerelmesek a Lakat Partyn az alapján keresik párjukat, hogy passzol-e a kulcsuk a másik fél lakatjába. A Póker Randin a póker arccal lehet, hogy nem zsetont, hanem társat nyer az ember. A Vidámpark Randin minden egyes új hinta új partnert is kínál. Lehet, hogy rosszabb eséllyel indulnak azok a párok, akik a hullámvasúton keverednek egymás mellé, mint akik az óriáskeréken?!  Filmnézés, angol kurzus, plusz még találka is egyben: ez a Mozi Randi.

A Rapid Randi 7×7 perc beszélgetésből áll. Ennyi ideje van a jelentkezőknek az első benyomás kialakítására, és eldönteni, ki az, akinek a megismerésére több, mint 7 percet fordítanának.

Az újabbnál újabb  lehetőségek mellett azért nem árt észben tartani, hogy a randizás nem tekinthető sportnak, ezért ne űzze senki élsportolói szinten, mert az sem visz közelebb a megoldáshoz, vagyis a Nagy Őhöz.

Sárdi Barbara

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEsküvői ruha trendek 2011
Következő cikkHárom éves kortól kötelezővé tenné az óvodát a kormány

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.