Karrier központ a kecskeméti kismamáknak

kecskeméti-karrier-központ1-300x200.jpg

Kismama Karrier Központ nyílt június 26-án Kecskeméten. Az Európai Unió támogatásával megnyíló Központ célja, hogy a kisgyermekekről való gondoskodás mellett a szülők – ha maguk is úgy gondolják – egy fejlesztő folyamat eredményeként újra dolgozni tudjanak.
A fejlesztő folyamat, a kisgyermekes anyukák és apukák alkotó közösségében, azaz a Kismama Karrier Központban valósul meg, ahol mindenki az egyénileg testreszabott karrier tervét valósítja meg. Az egyéni karrier tervek végrehajtásához anyagi segítséget nyújt a program, ezért valamennyi szolgáltatás ingyenes.

kismama karrier központ KecskemétFelzárkóztató, készségfejlesztő és szakmaszerző tréningeket szerveznek majd a központ munkatársai a szülőknek. A projekt komplex, de a szolgáltatások közül mindenkinek csak azt ajánlják, amely valóban segíti őt abban, hogy vissza tudjon menni dolgozni.

A programba felvételt nyerhetnek a programba vonást megelőző 12 hónapban GYED-ben vagy GYES-ben részesülő szülők, akik a szolgáltatások igénybevétele után tartósan el akarnak helyezkedni.

Jelentkezni kizárólag a jelenlegi gyermeknevelési státust is tartalmazó (pl. jelenleg GYES-en vagyok, vagy 7 hónapja már nem vagyok GYES-en, állást keresek, stb.) önéletrajz beküldésével lehet a civilcenter@t-online.hu e-mail címen.

A Kismama Karrier Központ szolgáltatásairól bővebben olvashatsz a Bács-Kiskun Megyei Civil Szolgáltató Központ honlapján és a központ Facebook-oldalán.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTermelői piac péntekenként a Kossuth téren
Következő cikkSzemgyulladást és bőrtüneteket is okozhat a pollenallergia

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..