Kedvezmények kisgyermeket nevelőnek

Szólj a főnöködnek! előadás
hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Szeretnél visszatérni a munkába, de nem tudod, hogyan szerezhetnél egy kis előnyt a többi pályázóval szemben? Kisgyermekes munkavállalóként jó, ha tudod, milyen kedvezményeket vehet utánad igénybe a leendő munkáltatód, ami meggyőzheti őt arról, hogy Téged vegyen fel a pozícióra.

Hazánkban nagyon sok munkáltató nincs tisztában azzal, hogy rugalmas keretek között alkalmazni kismamát nemcsak, hogy kölcsönösen kifizetődő, de számos kedvezménnyel jár.
Magyarország jelenleg még munkának azt tekintik, aki rendes, 8 órában bejelentett, határozatlan idejű szerződéssel rendelkezik, Európa más országaiban ettől eltérően számos más modell is létezik.

2017. október 26-án, olyan munkavállalási formákról is szó esik, a Szólj a főnöködnek, szólj a könyvelődnek című előadáson, amely bemutatja az atipikus foglalkoztatási formákat, mint például a “kettő az egyben” vagy a home-working, amelyeket egyrészt a munkáltatók számára is előnyösek, másrészt a kismamák számára nyújtanak lehetőséget arra, hogy mihamarabb visszatérjenek a munka világába, ha ők ezt igénylik, de a gyermeküktől sem kell egész napra elszakadniuk.

Gyere el tehát 2017.október 26-i Szólj a főnöködnek, szólj a könyvelődnek című előadásra, ahol a Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke a GYES alatt/után alkalmazott nők után igénybe vehető számos kedvezményt ismerteti és készülj a visszatérésre!

Időpont: 2017. október 26. 16.00-18.00
Helyszín: Bálna Budapest rendezvényközpont
(1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), 3. emelet

Regisztrálni itt szükséges!

Infinety hirdetés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.