Laskai Nelli, házassági tanácsadó, életöröm tréner

Laskai Nelli

Témakörök: párkapcsolat-javítás (kommunikáció, megbocsátás, szexualitás), önbizalom-, életöröm – növelés (többek között mindfulness technikákkal).

A szakértő elérhetőségei:
http://boldognaklenni.hu

e-mail: info@boldognaklenni.hu
telefon: 20/296-2829

A bölcsek szerint a boldogság nem egy végcél, hanem maga az út az, amin haladunk az életünk során. Néha rögös, néha ott tartunk, hogy feladjuk az egészet, de mégis mindig van egy jel, egy szó, egy figyelmes gesztus valakitől, egy belső hang, ami képes elfordítani bennünket a reménytelenségből az elégedettség felé.

Házassági tanácsadó, párkapcsolati coach, motivációs tréner vagyok, három könyv szerzője. 2010 óta dolgozom kommunikációs területen (rádiós újságíró – főszerkesztő, online magazin szerző), mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szakmai dolgokon túl, minél nagyobb szögben lássak rá a lélek működésére, a házasságok, párkapcsolatok dinamikájára. A mediátorképzés után elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe.

2001 óta élek házasságban, két kislány anyukájaként a kapcsolatok dinamikáját, konfliktusait rendszeresen tapasztalom, viszont a napi rutin tudatosságra emelésével az egymás közötti ellentétek rövid idő alatt rendeződnek. Nem szeretem a játszmákat, az át nem beszélt konfliktusokat; boldogságra születtem és folyamatosan teszek is érte. És azért is, hogy más is jól érezhesse magát a bőrében.

2012 óta az Érték Nőknek Egyesület elnökeként is segítem az érdeklődőket a testi-lelki egészség kialakításában, megőrzésében. A felnőtteknek szóló előadásaink mellett két általános iskolában segítettük a gyermekeket az önismeret, a helyes kommunikáció területén.

Eddigi tréningjeinken, előadásainkon olyan emberek fordultak meg, akik  életükben – akár önmaguk elfogadásában, akár a párkapcsolatukban – valamilyen módon elakadást éltek meg, és változtatni akartak.

Örömmel ismerték fel, hogy az életüket irányító kormány a saját kezükben van.

Mentés

Mentés

Mentés

Házassági tanácsadó, párkapcsolati coach, motivációs tréner vagyok, három könyv szerzője. A mediátorképzés után elvégeztem a Berkeley Egyetem Boldogság Tudománya kurzusát, hogy még mélyebben és szélesebb körben lássak bele az emberi viselkedés, a szokások és a boldogság összefüggéseibe.
Előző cikkLombikra készültök?
Következő cikkGyerekprogramok hétvégére