Nagyvárosi megmozdulás a Bevásárlóközpontban – képekkel

Ezen a héten mozgalmas rendezvénysorozat fogadja az egyik legfiatalabb bevásárlóközpontunk, a budai Allé látogatóit. A BIG CITY LIFE Tánc- és Divathetek keretében délutánonként és este egy-egy rendhagyó divatbemutatón vehetnek részt az érdeklődők. Az ingyenes programban a modellek nem csupán bemutatják a kollekciókat, hanem el is játszanak néhány jelenetet egy tipikus nagyváros életéből.

Ezekben a „jelenetekben” a táncot akrobatikus elemekkel teszik izgalmasabbá, a hang-és fénytechnika is újszerű. A produkciót Lukács Gabi – Lakatos Márk szerzőpáros jegyzi, akik egy nagyváros 24 órás élő, lüktető életciklusán keresztül mutatják be a legújabb divattrendeket.

A nagyvárosokban megjelenő kultúrák  és szubkultúrák jelennek meg ezen a programon. Itt jól nyomon követhetjük, hogy az öltözködés miféle kommunikáció  a különböző társadalmi rétegek között. Minden egyes jelenet során egy-egy tipikus nagyvárosi történet elevenedett meg, azonban korántsem szokványos módon. A mozgalmas  táncok mellett kiemelt szerepet kap a humor is.

Az Allee Bevásárlóközpont BIG CITY LIFE Tánc- és Divathetek rendezvénysorozat bemutatóit 2011. április 8. és 17. között bárki ingyenesen megtekintheti. A kifutón látható világmárkák modelljei (Art’z Modell, Adidas, C&A, Champion, Griff, Intersport, J. Press, Jackpot/Cottonfield, Jeans Club, Marks&Spencer, Protest, Samsonite, Springfield, Stradivarius, Tatuum, Van Graaf, Women’Secret), természetesen, az Allee üzleteiben megvásárolhatók.

A  divatbemutatók időpontjai:
április 15.    16h B    18h A
április 16.    14h B    16h A    18h B
április 17.    14h A    16h B    18h A
A bemutató: Reggeltől-estig a nap bemutatása
B bemutató: Estétől-hajnalig a nap bemutatása

Szöveg és képek: Farkas Boglárka

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkSzínes köles-köret
Következő cikkKüzdelem a gyermekkori elhízás ellen – befektetés a jövőbe!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.