Női Tuning konferenciasorozat – inspiráció és ötletek

Női Tuning konferenciasorozat

Márciusban először kerül megrendezésre a Női Tuning konferencia-sorozat Budapesten. A rendezvény célja, hogy inspiráló ötleteket, tanácsokat adjon nőknek, családanyáknak az őket érintő mindennapi témákban.

A három, különálló alkalom összesen 15 előadója mind szakértőnő a saját területén, akik nagy kedvvel és szakmai hozzáértéssel készülnek az előadásokra.

Szó lesz lakberendezésről, pénzügyekről, de a résztvevők tanácsokat kaphatnak, hogyan töltsék el kisgyerekekkel a szünidei napokat élvezetesen. Emellett fogyásról, tavaszi arcápolásról, főzési tippekről is szót ejtünk. Néhány előadást kézműves workshop is kísér majd, és több témában személyes tanácsadásra is lesz lehetőség.

További információk és jelentkezési lehetőség a konferencia honlapján található.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkBalszerencse-e a balkezesség?
Következő cikkTantárgy lett az otthonszülés a szülésznőképzésben

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..