Nóra a rengetegben

Nóra a rengetegben

Nórát mindenki ismeri. Egy kétéves és egy négyéves gyermek édesanyja. Kisgyermekes nő, aki a saját életét szeretné újraépíteni, dolgozni szeretne, állást keres. Nóra családi életével összeegyeztethető munkára vágyik. De mi legyen az, és hogyan találjon rá?

A Jól-lét Alapítvány Nóra a rengetegben avagy iránytű a sikeres életpályához – Tények, tippek, történetek c. kiadványa szempontokat, módszereket kínál ahhoz, hogy Nóra bátran és sikeresen alakítsa életét, építse újra megváltozott önmagát.

Nórával százezrek járnak egy cipőben. Nekik és a velük kapcsolatban állóknak – párjuknak, családjuknak, volt és leendő munkáltatóiknak kíván ez a kötet gyakorlati tanácsokat, útmutatást, tapasztalat-megosztást nyújtani. Összefoglalni, hogy a valamennyiünk által vágyott, hosszú távon harmonikus életpálya kialakításához hogyan fogjon hozzá a hétköznapok Nórája. A lehetőségek, sikeres megoldások mellett a kötet szerzői őszintén bemutatják a kisgyermekes álláskeresés buktatóit is.

Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak a kisgyermekes szülőknek, akik szeretnének a munkaerőpiacra visszatérni, megismerni az álláskeresés módjait, és megfelelő jogi és munkaerőpiaci ismeretekre szert tenni.

Nóra a rengetegben – szerkesztette: Keveházi Katalin és Svéda Dóra, Jól-lét Alapítvány, 2008, puhatáblás, 90 o., 1416 Ft.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkGyakori kérdések a hordozásról
Következő cikkIngyenes balesetbiztosítás 3 éves kortól 18 éves korig

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..