Ölelését árulja egy amerikai anya

jackie_header-300x187.jpg

A 29 éves Jackie Samuel New York államban, Rochesterben él. A világhálón hirdeti szolgáltatását, amely csakis baráti ölelésből áll, szorosból és tetszés szerinti hosszúból – az órabér 12 ezer forintnyi dollár -, de semmilyen más testi érintkezésből. Samuel forgalma átlagosan 30 férfi hetente, köztük nyugdíjasok és veterán katonák. A nő naponta több mint 50 ezer forintot keres öleléseivel, a pénzből tanulmányai költségét és kisfia szükségleteit fedezi.

A hirdetés alapján a szolgáltatás szabályai igen szigorúak: a nő csakis a saját otthonában hajlandó a dologra, bár ott bármelyik helyiségben. Az alsónemű fedte testrészek tapogatása tilos.

A vállalkozás mindezek ellenére oly sikeres, hogy Samuel pótölelőt szerződtetett, aki szükség esetén kisegítő ölelőként beugrik hozzá, olyankor két vendég egyszerre van a házban.

“Az ölelkezés egészséges, lelki töltetű és mókás” – idézte a nőt a The Daily Telegraph című brit lap. Vendégeinek egy része megözvegyült és ezért érzi szükségét ölelő karoknak, mások hadilábon állnak párjukkal, megint mások pedig egyszerűen csak kíváncsiak.

Akadnak, akik Samuel vállalkozására ferde szemmel néznek.

“Vannak, akik úgy tartják, hogy rosszabb vagyok egy örömlánynál, mert az ölelés bensőségesebb, mint a szex. Azt mondják, hogy pénzzé teszem a szeretetet” – mondta.

MTI

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkEgészségtelen, ha a lakásban szárítjuk a ruhát
Következő cikkMargó naplója 5.: Nehéz döntés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..