Párkapcsolati feltöltődés – programajánló

Párkapcsolatokkal foglalkozó könyvek és szakemberek felhívják a figyelmünket arra, hogy rendszeresen töltsünk a párunkkal minőségi időt. Íme, egy csokorra való ötlet, hogy a következő héten miként valósíthatjuk meg ezt a valóban remek gondolatot.

A minőségi időnek az a lényege, hogy úgy töltsünk együtt néhány órát, hogy azalatt egymásra figyelünk, közös élményekben van részünk. Együtt pihenünk, töltődünk, lazulunk. Tanulunk egymástól és egymásról.

Séta – Károlyi-kert
Kiváló program a forró nyári estéken kézen fogva sétálgatni a Károlyi-kertben. A Budapest belvárosában található kert hajdanában a Károlyi családé volt, mára már az andalgó párok vették birtokba. Kiváló piknikhelyszín, de vannak padok, kutyafuttató, és néhány eldugott zug azoknak, akik inkább beszélgetni szeretnének. Aki megszomjazik a nagy melegben, azoknak pedig ott van a Csendes vagy Csendestárs nevű kocsma, ahol lehúzhatnak egy-egy korsó sört.

Még forróbb estékre – Ice Bar
Párkapcsolati feltöltődés – programajánlóHa nagyon felforrósodott köztetek a hangulat – akár azért, mert annyira szeretitek egymást, akár azért, mert forr köztetek az indulat – menjetek, és hűtsétek le magatokat az Ice Bárban. Jégből készült bárpult, bútorok, szobrok, jégből faragott poharak, hangulatos világítás. A mínusz 1-7 fokos hőmérséklet tényleg enyhülést nyújt a kánikulában. Hogy mégse fagyjatok oda a székekhez, kaptok egy speciális, földig érő, thermo bélésű kapucnis kabátot, ami kellemes közérzetet biztosít. A belépéshez előzetesen jegyet kell foglalni!

Kalandvágyóknak – Budavári labirintus
A kisebbfajta borzongást kedvelőknek ajánlom a budavári labirintus tekergő folyosóit. Garantáltan el fogtok tévedni! A boltíves föld alatti folyosókon különböző történelemi korszakoknak emléket állító „termek” találhatók. Az Őskori Labirintus barlang falain barlangrajzokat láthatunk, a Csodaszarvas-ösvény a honfoglalás előtti világot idézi, majd eljutunk az Árpád-házi terembe, ahol Szent Istvánnak állítottak emléket. A reneszánsz sziklateremben pedig felépítették Mátyás király szökőkútja, amelyből bor folyik. A borzongós hangulatot pedig erősíti, hogy minden teremben az adott korszak zenéje szól.

A francia édességek szerelmeseinek – Zazzi cukrászda

Párkapcsolati feltöltődés – programajánlóA Zazzi cukrászdát egy nyugdíjas orvos és egy bölcsész alapította, azzal a céllal, hogy a könnyed francia cukrászkultúrát nálunk is meghonosítsák. Így aztán van itt macaron mindenféle ízben és színben, különleges alakú minitortácskák, aminek már a látványa is kínzó sóvárgást kelt az emberben. A sütik mellett kávékülönlegességeket és fagyit is kínálnak a látogatóknak.

Hétvégi program – Muzsikál az erdő – Mátra

A Muzsikál az erdő elnevezésű programsorozat egész hétre kínál szórakozási lehetőséget azoknak, akik szeretik az erdőt és a jó zenét. A kettő kombinációja különös hangulatot ad a rendezvénynek. Képzeld el, amikor az erdő közepén, egy tisztáson felhangzik a kedvenc dallamod! Szombaton Galyatetőn Palya Bea fog énekelni, vasárnap este pedig a Muzsikás együttes zenél a Szalajka réten. A koncertek előtt helyi kézműves termékek közül válogathattak, és megkóstolhatjátok az erdei emberek eledelét is.

Jó kikapcsolódást, egymásra figyelést kívánok nektek!

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..