Szoptatja a brit trónörököst Katalin hercegné

brit-trónörökös-k.jpg_.jpg

Kate Middleton szoptatja kisfiát, és azt is elhatározta, hogy nem ad neki cumit – derítette ki a Sunday People című brit lap. Királyi források közölték, hogy Katalin úgy határozott, inkább természetes úton táplálja az újszülött György herceget, mint hogy cumisüvegből, tápszerrel etesse.

A bizonytalan kezdés után a kis hercegnek most már jól megy a szopás. „Méltán állíthatjuk, hogy György hercegnek egészséges étvágya van. Igazi éhes kisfiú.” – mondta el az újságnak a hercegi pár környezetéből egy meg nem nevezett forrás.  “Úgy tudom, voltak nehézségek eleinte – ahogy az gyakran előfordul, hiszen az újdonsült anyukák sokszor feszültek lehetnek. De a szülésznő segítségével mindketten gyorsan belejöttek a szoptatásba.

Óvodába megy jövő januártól György herceg

Amennyire én tudom, Katalin nagyon pihentetőnek találja a szoptatást, és György is pont úgy élvezi, mint bármely másik kisbaba. Sosem elég neki. És mindenki rögtön tudja, ha éhes – a kiabálását nehéz figyelmen kívül hagyni. De ne várja senki, hogy Katalin hagyja magát lefényképezni a szoptatás közben. Nem szeretne a szoptatás pártiak ikonjává válni. Szerinte ez személyes döntés, és az újdonsült anyáknak azt kell tenniük, amit jónak éreznek saját maguk és a babájuk számára.”

Katalin hercegnő babát vár

A Kensington Palota személyzete azt az utasítást kapta, hogy ne adjanak cumit a kis Györgynek. A palota forrásai szerint a hercegi pár szeretné, ha fiúk nyugodt és csöndes lenne majd, és nem akarják a cumira bízni a baba megnyugtatását.

Erről a témáról még a Szoptatás rovatunkban olvashatsz többet!

szoptatási tanácsadó

Szólj hozzá Te is!