Szülési szabadság? – Gondolatok az otthonszülésről

A napokban készült el a Szülők a Szabad Szülésért (SZASZ) Szülési szabadság – Gondolatok az otthonszülésről című filmje. A 6 perces összeállításban ismert műsorvezetők, filmrendezők, pszichológusok, szociológusok, zenészek mondják el gondolataikat az otthonszülésről és a választás szabadságáról.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMilyen a jó baba-mama foglalkozás?
Következő cikkGyakori kérdések a hordozásról

3 EDDIGI KÉRDÉSEK

    • De ha a szülő nem érzi magát biztonságban, akkor a babája sem fogja!!! És ez a lényeg!! Ha a szülő otthon bizotnságban érzi magát, könnyebben fog szülni és a babának is sokkal jobb lesz a világrajövetel!!!! Ha kórházban érzi magát jobban az anyuka, akkor ott lesz jobb a gyereknek! Nem az a lnyeg, hogy hol születik, hanem hogy HOGYAN!!!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..