Galló Kriszta, fotós

Témakörök: fotózás és násztudósítás képekben.

A szakértő elérhetőségei:
http://fotogallo.hu és http://nasztudositok.hu

e-mail: info@fotogallo.hu és nasztudositok@nasztudositok.hu
telefon: 06-30/394-1255

Galló Kriszta vagyok, két kicsi lány anyukája és egy jóképű, magas fiú társa és legjobb barátja már huszonvalahány éve :). Végzettségem szerint közgazdász és marketinges, szakmai tapasztalataim alapján médiatervező reklámszakember és fotós. Ó, a fotózás……

Hosszú lenne a lista, ha felsorolnám, hogy mit imádok a fotózásban, a fényképekben, a képkeretekben, az albumokban, a vastag lapokat elválasztó selyempapir susogásában, az emberekben, akiket fényképezhetek, a hálás visszajelzésekben, a boldogságpillanatokban, amelyekben osztozhatok velük, a lapogatós ölelésekbe, amelyeket kiváltunk egymásból…Nagyon hosszú. Sokat mosolygok és bizony könnyeket is potyogtatok munka közben (utóbbit igyekszem a retusálás idejére tartogatni :).

Örömmel bólintottam rá a kedves felkérésre és foglaltam el a székemet itt a Babafalván, mint a “Babafalva hivatalos fotósa”. Lelkes és inspiratív közegbe kerültem, számtalan ötlettel és tele kreativítással.

Az évek során kétfelé ágazott az utam a fotózáson belül, így a régóta működő fotogallo mellé Takács Feri kollégámmal és barátommal létrehoztuk a Násztudósítók jegyes- és esküvői fotózással foglalkozó közös vállalkozásunkat is. A részletezés helyett inkább megmutatom az oldalaimat:

1,. fotogallo.hu és a fotogallo facebook oldala

2., nasztudositok.hu és a Násztudósítók facebook oldala

És van még egy szerelemgyerekünk, amelyet Csiszér Évivel hoztunk létre, a Menta Magazin. Itt tudjátok lapozgatni a megjelent számokat.

Szeretettel,

Galló Kriszta

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..