Uniós biztoshoz fordult az Európai Női Lobbi Geréb Ágnes ügyében

EWL_logo-80x80.jpg

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség kérésére az Európai Női Lobbi (EWL) levelet írt Vivane Reding jogérvényesülésért, alapvető jogokért, esélyegyenlőségért és az uniós polgárságért felelős európai biztosnak Geréb Ágnes ügyében.

November 5.-én kelt levelében az EWL kérte, hogy haladéktalanul járjanak közben annak érdekében, hogy a Geréb Ágnes ellen folytatott eljárás során elkövetett súlyos emberi jogsértéseknek azonnal vessenek véget, az EU által e célra kinevezett különmegbízottat engedjék be, az kérdezhesse ki a fogvatartottat, és erről készítsen rövid határidőre jelentést.

A levél angol eredetiben a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség oldalán olvasható>>

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAlapdarabok őszre
Következő cikkSzabadságot Geréb Áginak!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..